Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 20 de setembre

Canvis en l’horari de l’autobús a Mollet del Vallès

3 de maig de 2012Des del dia 2 de maig la línia d’autobús que va de Caldes de Montbui a Mollet del Vallès, passant per Palau-solità i Plegamans canvia els seus horaris.

 

Continua el mateix nombre d’expedicions, però s’afegeix una de nova al migdia, mentre que s’elimina la darrera expedició del dia, al vespre. La reestructuració de les expedicions busca adaptar-se a la demanda dels usuaris, que es trobaven sense servei a les hores centrals del dia. Així, la nova expedició del migdia té l’inici de l’anada a les 13.25h des de l’Estació d’Autobusos de Caldes de Montbui, mentre que la tornada s’inicia a les 13.45h des de l’Hospital de Mollet. L’expedició que s’elimina començava l’anada a les 19.25h (Estació Autobusos Caldes de Montbui) i la tornada a les 20.15h (Hospital Mollet).

 

Així, des del 2 de maig del 2012, la darrera expedició en sentit Caldes-Mollet surt a les 18.25h des de Caldes i arriba a Mollet a les 18.45h. La darrera expedició en sentit Mollet-Caldes surt de l’Hosptial de Mollet a les 19.45 i arriba a l’Estació d’Autobusos de Caldes a les 20.25h.

 

La línia Caldes de Montbui / Palau-solità i Plegamans / Mollet del Vallès funciona els dies feiners de dilluns a divendres.Imatges relacionades

  • L'autobús de Mollet, a la parada de l'Alzina

    L'autobús de Mollet, a la parada de l'Alzina

Enllaços relacionats