Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

Estàs d’exàmens? Aules d’estudi nocturn i de cap de setmana

4 de maig de 2012Caldes i Palau configuren una oferta d’aules d’estudi en horaris nocturns i de cap de setmana adreçat als estudiants dels dos municipis i que estarà en funcionament durant l’època d’exàmens

 

Les poblacions veïnes de Caldes de Montbui i de Palau-solità i Plegamans activen un servei d’aules d’estudi conjunt que permetrà als estudiants disposar d’espais les nits de dilluns a dijous i els caps de setmana, a partir del 19 de maig. A Caldes el servei estarà en marxa fins el 23 de juny i, a Palau, fins el 5 de juliol.

 

En el cas de Palau, aquest servei ja es va posar en marxa fa quatre anys i es continua oferint a l’Espai Jove l’Escorxador, de dilluns a dijous de 21 h a 1 h. Ara s’afegeix Caldes, en resposta a una de les peticions dels calderins recollida al Pla Jove i ofereix les estances de l’Espai Jove El Toc els dissabtes i diumenges, de 10 h a 14 h i de 16 h a 22 h.

 

La suma de recursos i coordinació d’horaris ha permès als dos Ajuntaments configurar un servei complementari amb 216 hores a disposició dels joves que necessiten espais per a preparar les avaluacions d’aquest estiu. Les Aules d’Estudi de Caldes i de Palau tenen per objectiu facilitar la vida acadèmica dels joves estalviant-los desplaçaments a les biblioteques universitàries en les èpoques d’exàmens.

 

Els joves trobaran uns espais amb els recursos necessaris per complementar l’estudi –ordinadors, connexió internet i impressora- així com un responsable de les aules que té la funció d’informar, orientar i assessorar al jove; que promou l’aprenentatge en tècniques d’estudi i hàbits saludables i que fa d’intermediari entre els espais joves municipals i els joves.

 

Així ho han explicat en la roda de premsa celebrada aquest migdia el regidor de Joventut de Palau-solità i Plegamans, Joan Carles Tinoco, i la regidora de Joventut de Caldes de Montbui, Montserrat Grau.

 

 

 

 

Aules d’Estudi Caldes – Palau

 

De dilluns a dijous, de 22 h a 1 h.

Palau-solità i Plegamans

Espai Jove l’Escorxador

Pg. de la Carrerada, s/n

Tel. 93 864 51 18

joventut@palauplegamans.cat

Del 19 de maig al 5 de juliol

 

Dissabtes i diumenges, de 10 h a 14 i de 16 h a 22 h

Caldes de Montbui

Espai Jovel El Toc

c. de Font i Boet, 4

Tel. 93 865 46 55

eltoc@caldesdemontbui.cat

Del 19 de maig al 23 de juny

 

Caldes de Montbui, maig de 2012Imatges relacionades

  • Imatge de la roda de premsa dels regidors de Palau i Caldes

    Imatge de la roda de premsa dels regidors de Palau i Caldes