Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 16 d'octubre

Unes 800 persones participen a la Festa de la Gent Gran de Palau-solità i Plegamans

23 de maig de 2012Unes 800 persones van participar el passat dissabte 19 de maig en la Festa de la Gent Gran de Palau-solità i Plegamans. L’acte va servir per homenatjar 23 de les persones majors de 90 anys que resideixen al municipi, i es va fer un detall especial a Maria Felisa Martínez, de 100 anys, quan l’AlcaldessaTeresa Padrósli va regalar un ram amb 100 clavells.

 

La regidora de la Gent Gran, Carme Sanz, va explicar durant la Festa que “enguany, i per motius econòmics, s’ha hagut de canviar el tradicional dinar que es feia per un berenar”, però va agrair molt especialment “la comprensió i la col·laboració de totes les persones assistents perquè han sabut entendre la situació”.

 

Per la seva banda, Teresa Padrós, va destacar la vitalitat de totes les persones assistents i els va agrair la seva implicació en el sosteniment de les famílies ja que “en l’actualitat, moltes persones grans s’estan encarregant de mantenir els fills i néts”.

 

L’alcaldessa també va parlar de les retallades que s’estan fent en sanitat i va destacar la importància “de tenir una salut pública i de qualitat que garanteixi els serveis que s’oferien fins el moment i que, en molts casos, significa la diferència entre la vida i la mort”. Padrós també va tenir un sentit record per la veïna del municipi Carme Soler, que va morir uns dies abans de l’acte on se l’havia d’homenatjar pels seus 96 anys.

 

Diferents entitats del municipi van col·laborar de forma desinteressada amb l’activitat i durant el berenar van oferir als assistents les seves actuacions. L’acte va finalitzar amb el tradicional ball ofert pel Casal de la Gent Gran.Imatges relacionades

  • Una gentada va omplir el pavelló d'esports

    Una gentada va omplir el pavelló d'esports

  • L'Alcaldessa va lloar el paper de la gent gran en l'actualitat

    L'Alcaldessa va lloar el paper de la gent gran en l'actualitat

  • Teresa Padrós i Carme Sanz es van dirigir al públic present

    Teresa Padrós i Carme Sanz es van dirigir al públic present