Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 22 de setembre

Un agent de la vila es gradua en el curs de formació bàsica per a policies

18 de juny de 2012Un agent de la Policia Local va rebre el dia 13 de juny el diploma que acredita que ha superat el Curs de formació bàsica per a policies de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Ara l’agent ha de continuar fent les hores de pràctiques que li pertoquen a la Policia Local de Palau-solità i Plegamans. Un cop superades, podrà prometre o jurar el càrrec com a agent amb plaça pròpia a la Policia Local del municipi.

 

L'agent va ser acompanyat en l’acte de lliurament dels diplomes per la regidora de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Àngels Marcuello, pel coordinador de l’Àrea de Seguretat Municipal i sotsinspector de la Policia Local, Joan Gràcia, i per l’Inspector en Cap de la Policia Local, Xavier Virgili. La regidora Marcuello felicita l’agent “per haver assolit el seu objectiu d’esdevenir un servidor públic i per fer-ho al cos de la Policia Local i per vetllar per la seguretat de la ciutadania de Palau-solità i Plegamans”. Amb l’agent recentment graduat el cos de la Policia Local compta amb una plantilla de 27 efectius. Formen part del cos 1 Inspector en Cap, 1 sotsinspector, 1 sergent, 6 caporals i 18 agents. Aquest equip es completa amb les dues auxiliars administratives i tècniques d’atenció ciutadana de la Comissaria.

 

En l’acte de graduació celebrat el dimecres 13 de juny a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a Mollet del Vallès, es van lliurar els diplomes acreditatius a un total de 566 Mossos d’Esquadra i 322 policies locals de 101 ajuntaments catalans. Es tracta de la 25a promoció de l’Institut. Els membres d’ambdós cossos comparteixen aquesta formació per afavorir la seva interrelació i fer més eficaç la seva col·laboració. Tots ells han aprovat un curs de 1.200 hores a l’Institut, que completen amb el període de pràctiques.

 

Durant l’acte de graduació es van produir sonores protestes i xiulades dirigides al Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, amb l’objectiu de fer notori el rebuig de bona part dels nous agents envers la política que duu a terme el govern català. Entre les causes que van motivar les protestes s’hi compta la previsió de no convocar noves places per als Mossos d’Esquadra en el proper any, així com les retallades als serveis públics i en la remuneració dels funcionaris i treballadors del sector públic.Imatges relacionades

  • El nou agent, acompanyat de la regidora de Seguretat Ciutadana i dos comandaments de la Policia Local

    El nou agent, acompanyat de la regidora de Seguretat Ciutadana i dos comandaments de la Policia Local