Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 17 d'agost

L’empresa Eismann contacta amb l’Ajuntament per contractar 20 persones del municipi

20 de juny de 2012L’empresa alemanya d’alimentació Eismann s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans per tal de seleccionar 20 persones del municipi per treballar com a comercials de la companyia.

 

El procés de selecció es fa mitjançant el Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació (DESOC) i ja s’ha iniciat, tot i que el proper dimecres 27 de juny començarà una segona tongada d’entrevistes que durarà fins el dilluns 2 de juliol. Totes les persones que estiguin interessades, han d’apuntar-se al servei local d’ocupació.

 

L’empresa, que fins el moment ja ha contractat tres persones de Palau-solità i Plegamans, ofereix feina com a comercial i s’adreça a gent amb experiència o sense (ja que ells realitzen la formació), a qui li agradi el tracte amb persones i el treball en equip, amb afany de superació, vocació de servei i capacitat de comunicació.

 

La funció de les persones seleccionades serà la venda dels productes alimentaris de l’empresa durant els mesos de juliol i agost, tot i que Eismann ofereix la possibilitat de seguir a la companyia promocionant els productes en zones properes al municipi. El tipus de contracte ofert és a jornada complerta, amb alta a la Seguretat Social, més comissions i dietes.

 

L’Alcaldessa del municipi, Teresa Padrós, ha agraït a l’empresa “que s’hagi posat en contacte amb l’Ajuntament per tal de fer la selecció perquè afavoreix la contractació de persones del municipi que actualment estan en situació d’atur”. En aquest sentit, el consistori ha ofert “tota la seva col·laboració en aquest procés de selecció”.

 

Les dades de contacte deDESOCsón:

Carrer FOLCH I TORRES, 88-90

08184 Palau-solità i Plegamans

Telèfon 938645316

L’horari d’atenció és de 9 a 14 hores.

 

També es poden enviar els currículums vitae al correu electrònic entrevistas@eismann.es (especificant “CV per VALLES”) o trucant al telèfon d’Eismann 93.336.88.24Imatges relacionades

  • Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa, es troba a l'edifici de Promoció Econòmica.

    Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa, es troba a l'edifici de Promoció Econòmica.

Enllaços relacionats