Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 17 de novembre

Alumnes del centre educatiu els Castanyers fan feines de millora a l’Escola Folch i Torres

10 de juliol de 2012L’Ajuntament ha signat aquest matí un conveni de col·laboració amb el centre d’educació intensiva els Castanyers per tal que alguns dels alumnes d’aquest centre puguin posar en pràctica els coneixements de formació ocupacional alhora que realitzen un servei al municipi on es troba el centre. El conveni recorda que aquesta experiència pràctica “pot ser un element motivador i potenciador per a l’assoliment dels objectius generals del curs”. L’Ajuntament es fa càrrec, entre d’altres, de les despeses de material que suposa la realització de les diverses feines.

 

L’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i el director dels Castanyers, Joaquim Blanchar, han estat els encarregats de signar el conveni. En l’acte també hi era present el regidor d’Educació, Joan Carles Tinoco. Padrós ha destacat la importància d’aquesta col·laboració que beneficia ambdues parts i que “integra els alumnes del centre educatiu en la població on es troba”. En aquest sentit, Blanchar ha recordat que “els alumnes dels Castanyers no són aliens a la comunitat de la que formen part”. “Realitzen les seves pràctiques de manera seriosa i un cop finalitzades poden veure el resultat de la seva feina”, ha afegit el director del centre.

 

I és que la formació ocupacional “és part de l’aprenentatge dels alumnes del centre”, ha afegit Blanchar, qui també ha especificat “que també realitzen aquesta mena d’activitats pràctiques al propi centre, on han construït recentment un skatepark”. El regidor d’Educació ha destacat, al seu torn, que “aquestes pràctiques suposen alhora un benefici directe per al municipi”. Tinoco ha concretat que durant aquest estiu els nois dels Castanyers pinten diverses aules i sales de l’Escola Josep M. Folch i Torres, la més antiga del municipi. A més, hi fan feines de fusteria i de soldadura en la tanca perimetral del pati.Imatges relacionades

  • D'esquerra a dreta: Tinoco, Padrós i Blanchar en l'acte de signatura

    D'esquerra a dreta: Tinoco, Padrós i Blanchar en l'acte de signatura

  • Un dels alumnes dels Castanyers pinta una aula de l'escola

    Un dels alumnes dels Castanyers pinta una aula de l'escola