Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 de novembre

La mostra itinerant sobre el projecte de cooperació comarcal amb Matagalpa es pot visitar al pavelló Maria Víctor

6 de març de 2007El Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans acull aquesta setmana l'exposició “Matagalpa, del cor de Nicaragua al cor del Vallès Occidental”. Es tracta d'una mostra itinerant que vol explicar a la ciutadania quines són les condicions actuals de la zona de Matagalpa, l'origen i els antecedents de la cooperació comarcal, així com els projectes bilaterals endegats.

La mostra recull informació de tots els projectes que s'han començat a executar arran de la signatura dels convenis de col•laboració el passat mes de novembre. Ara, tres mesos després molts d'aquests projectes ja s'estan executant i el Vallès Occidental i el Departamento de Matagalpa han fet més estrets encara els seus llaços.

Ahir a la tarda, Palau-solità i Plegamans va acollir la inauguració de l'exposició. A l'acte hi van ser presents l'alcaldessa del municipi, Teresa Padrós, el president del Consell Comarcal i alcalde de Sentmenat, Josep Vilaró; el conseller comarcal responsable de Cooperació, Paco Fernàndez; la regidora de Solidaritat de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Pepi Bailón, i la gerent del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, Magda Martí.

També hi van assistir els directors de les escoles del municipis i representants d'entitats, a més de nens i nenes que participen a l'aula oberta de les escoles. De fet, al llarg de la setmana els nens i nenes de Palau-solità i Plegamans visitaran l'exposició a través de les visites programades des de les escoles del municipi.

Mostra itinerant per la comarca

Els set municipis de la comarca que participen al projecte de cooperació amb el Departament de Matagalpa acolliran d'ara fins al juliol la mostra. Des del proper dilluns 12 de març fins el dia 17, obrirà les portes a la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell. Del 19 al 25 de març es podrà veure a la Biblioteca de Sentmenat i serà a Sant Llorenç Savall del 26 de març al 2 d'abril. Matadepera acollirà l'exposició del 10 al 15 d'abril i Polinyà del 16 al 22 d'abril. Al mes de juliol la mostra es podrà veure a Viladecavalls.


Imatge
Imatge de la inauguració de l'exposició al pavelló Maria Víctor

Imatges relacionades

  • Imatge del cartell que anuncia l'exposició

    Imatge del cartell que anuncia l'exposició