Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de març

Registre d'absències: més seguretat en les vacances i durant tot l'any

12 de juliol de 2012L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha posat en marxa el registre d’absències, un servei que permet a la ciutadania posar en coneixement de la Policia Local els dies de vacances que estaran fora del domicili per tal de fer una vigilància més controlada d’aquests habitatges.

 

La ciutadania del municipi que vulgui utilitzar aquest servei, només s’ha de personar a la Prefectura de la Policia Local i omplir un document en el que s’informa dels dies que estarà fora del domicili i de la persona de contacte en cas d’haver d’avisar d’alguna incidència en l’habitatge.

 

Un cop fet aquest tràmit, la Policia Local incorpora el document a les ordres de servei diàries, el que permet a les patrulles de seguretat ciutadana fer una vigilància especial durant les 24 hores del dia.

 

A partir d’aquest estiu, el registre d’absències estarà actiu durant tot l’any per aquelles persones que realitzen absències del seu domicili per un espai de temps igual i/o superior a una setmana, bé sigui per vacances o per altres motius.Imatges relacionades

  • Vista del municipi

    Vista del municipi