Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 13 de novembre

Primera sessió informativa sobre el projecte per ajudar les empreses a exportar

18 de juliol de 2012El dilluns, 16 de juliol, va tenir lloc a Polinyà la primera sessió informativa sobre el  projecte Exportes?, que duen a terme els ajuntaments de Palau-solità i Plegamans, Santa Perpètua de Mogoda, Polinyà i la Llagosta amb l’objectiu de donar suport i assessorament especialitzat a les petites i mitjanes empreses industrials i de serveis que volen iniciar i/o consolidar la seva activitat exportadora. Els quatre ajuntaments col·laboren en l’organització d’aquest projecte mitjançant un conveni que van signar a principis de juliol i que estableix les bases per realitzar conjuntament altres projectes d’interès comú.

 

Sessions informatives

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans preveu fer una nova sessió informativa sobre aquest projecte durant la segona quinzena del mes de setembre, per facilitar que més empreses del municipi aprofitin aquesta iniciativa ja que els proporciona assessorament gratuït. De fet, a la reunió de Polinyà ja hi van assistir 3 empreses de Palau-solità i Plegamans, d’entre les 17 que hi van anar. Tant a Polinyà com en les reunions que es faran als altres tres municipis, els empresaris compten amb assessors del Centre Metal·lúrgic i dels ajuntaments organitzadors. Si en aquestes reunions es detecten necessitats comunes s’obre la possibilitat de fer jornades específiques. En qualsevol cas, i a continuació, les empreses susceptibles d’iniciar el procés d’internacionalització a curt/mig termini, que així ho desitgin, gaudiran d’assessorament expert i individualitzat a fi i efecte de poder dissenyar un pla d’internacionalització a mida.

 

Autodiagnòstic

Les empreses interessades en participar en aquesta iniciativa han d’iniciar el procés realitzant un qüestionari d’autodiagnòstic en línia, a partir del qual obtindran una primera diagnosi sobre la situació de partida en la que es troba l’empresa, les potencialitats i els riscos de la mateixa, així com les seves possibilitats d’èxit en un procés d’internacionalització a mig termini.

 

El primer pas que han de fer els interessats és omplir el formulari d’autodiagnòstic electrònic, al qual s’hi accedeix a través d’aquest enllaç: Autodiagnòstic ‘Exportes?’

 

Per a més informació:

Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació (DESOC)

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

c. Folch i Torres, 88-90, 1r pis

Telèfon: 93.864.53.16

a/e: desoc@palauplegamans.cat

Horari atenció al públic: de dilluns a divendres, de 9 a 14h

 

18 de juliol del 2012Imatges relacionades

  • Sessió informativa del projecte 'Exportes' celebrada a Polinyà

    Sessió informativa del projecte 'Exportes' celebrada a Polinyà

Enllaços relacionats