Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 de novembre

Conveni entre l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants per a l’organització de Fira Palau

25 de juliol de 2012El saló del comerç i del teixit social local avança enguany la seva celebració als dies 14, 15 i 16 de setembre per estalviar costos

 

L’Ajuntament i l’Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans van signar ahir al matí un conveni de col·laboració que se centra en la celebració de la 31a edició de Fira Palau, que enguany tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de setembre. Els encarregats de rubricar el document van ser l’Alcaldessa, Teresa Padrós, i el president de l’associació, Jordi Bachs. Ho van fer acompanyats del regidor de Comerç, Miquel Rovira, i de diversos comerciants de la junta de l’entitat.

 

Padrós va deixar clar que “l’Ajuntament vol ajudar el màxim possible al comerç local, especialment en el moment econòmic que vivim i amb les polítiques del govern de l’Estat que miren d’ofegar-lo per beneficiar els grans comerços i les grans superfícies”. Bachs també va respondre sense embuts en preguntar-se-li què suposa aquesta col·laboració: “Sense el conveni que hem signat amb l’Ajuntament, Fira Palau no seria possible”. El president de l’associació va manifestar tot seguit que “Fira Palau és una gran aposta per a la promoció del comerç local i per al foment de la cultura i la cohesió social del poble”.

 

El conveni signat estableix els termes de col·laboració entre ambdues parts amb l’objectiu de consolidar i millorar el comerç local. Pel que fa a Fira Palau, concreta que l’Ajuntament finançarà una part del seu cost, establint un màxim de 32.400€ en l’aportació del consistori per a un saló que enguany s’ha pressupostat amb 66.795€. “Es tracta d’un esdeveniment –va continuar Bachs- molt important comercialment parlant, i ara més que mai”. En aquest sentit, Teresa Padrós va recordar que “Fira Palau s’ha convertit en un referent al Vallès Occidental”, després d’haver-se’n fet 30 edicions i tenint en compte l’èxit de públic i participació que assoleix la cita en què es dóna a conèixer el comerç i el teixit associatiu del municipi,.

 

Canvi de dates

Fira Palau s’avança aquest any un parell de setmanes. Se celebra els dies 14, 15 i 16 de setembre, mentre que tradicionalment s’ha fet coincidir amb el primer cap de setmana d’octubre. El regidor de Comerç, Miquel Rovira, va explicar el perquè del canvi: “S’han decidit aquestes dates per la disponibilitat de les dues naus del Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor, que acolliran enguany els estands comercials, abans que s’iniciï la temporada de competicions esportives”. Mentre que la part comercial, institucional i d’entitats se situarà a l’interior del pavelló, a l’explanada annexa hi haurà la carpa per a la Mostra Gastronòmica, les activitats lúdiques, artístiques i musicals, així com les xerrades o tallers. Aquesta carpa serà en realitat la mateixa que haurà acollit dues setmanes abans l’Envelat de Festa Major. I això suposa optimar aquesta inversió i estalviar, ja que s’escurça el lloguer de carpes i s’eliminen despeses de desmuntatge i muntatge, entre altres.Imatges relacionades

  • Padrós i Bachs signen el conveni, acompanyats del regidor Rovira i d'altres membres de l'Associació de Comerciants

    Padrós i Bachs signen el conveni, acompanyats del regidor Rovira i d'altres membres de l'Associació de Comerciants

Enllaços relacionats