Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 17 d'agost

Festa de cloenda de les Activitats Esportives Municipals d’Estiu

27 de juliol de 2012Un total de 82 nens i nenes, amb edats compreses entre 3 i 14 anys (alumnes de P3 fins a 1r d’ESO), han gaudit durant aquest estiu de les Activitats Esportives Municipals d’Estiu. Avui, dia de la cloenda, han fet una festa final al pati de l’Escola Josep M. Folch i Torres, on han pogut demostrar als seus familiars algunes de les habilitats que han après.

 

Les Activitats Esportives Municipals d’Estiu han tingut com a objectiu proporcionar una oferta completa als nens i joves per a mantenir-se actius durant les vacances estivals. El programa de les Activitats Esportives Municipals d’Estiu s’ha estès des del 25 de juny i fins al 27 de juliol. “És molt important que els nens i joves estiguin actius durant les llargues vacances escolars, tant pel que fa a l’activitat física com pel que fa a la seva socialització i descoberta del seu entorn”, explica el regidor d’Esports, Miquel Rovira.

 

Totes les activitats d’enguany del programa, que s’ha titulat ‘Un estiu de circ’ giraven entorn d’aquest fil conductor. La vida al circ, els seus personatges, les activitats lúdiques i esportives que s’hi desenvolupen... Els nens i joves s’hi han pogut introduir mitjançant el joc, la creativitat i l’activitat física. En concret, han practicat esports, han fet excursions, activitats d’aventura, jocs, sortides amb bicicleta, bivac, descoberta de natura, gimcames, reptes, activitats didàctiques, d’experimentació, de grup i creatives... I fins i tot hi ha hagut temps per gaudir de jocs amb inflables, d’una festa aquàtica i d’escuma. També han gaudit de les dues piscines de clubs esportius que hi ha al municipi. Les Activitats Esportives Municipals d’Estiu han estat organitzades per l’Ajuntament i per l’empresa Ares Espais Lúdics.Imatges relacionades

 • 120727 activitatsesportivesestiu festaescuma

  120727 activitatsesportivesestiu festaescuma

 • 120727 activitatsesportivesestiu cloenda

  120727 activitatsesportivesestiu cloenda

 • 120727 activitatsesportivesestiu festaescuma2

  120727 activitatsesportivesestiu festaescuma2

 • 120727 activitatsesportivesestiu festaaigua2

  120727 activitatsesportivesestiu festaaigua2

 • 120727 activitatsesportivesestiu festaaigua1

  120727 activitatsesportivesestiu festaaigua1

 • 120727 activitatsesportivesestiu festaescuma3

  120727 activitatsesportivesestiu festaescuma3

Documentació adjunta