Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 24 de setembre

La Zona Blava deixa de funcionar durant el mes d’agost

30 de juliol de 2012Durant el mes d’agost se suspèn la normativa que regula les limitacions d’aparcament a la Zona Blava, tal i com és habitual des de fa uns anys. És a dir, durant el mes d’agost no hi haurà cap limitació horària d’aparcament, per la qual cosa no cal indicar l’hora d’inici del mateix.

 

Aquesta suspensió es limita al període que va de l’1 al 31 d’agost (ambdós inclosos). Per tant, a partir de l’1 de setembre tornarà a aplicar-se la normativa que regula l’aparcament a la Zona Blava.

 

La Zona Blava de Palau-solità i Plegamans és gratuïta, però fixa un temps màxim en què un vehicle pot estar-hi estacionat, que és 1 hora i 30 minuts. Aquesta limitació és vigent de dilluns a dissabte laborables, de 9 a 13h i de 16 a 20h. El conductor està obligat a indicar de forma visible l’hora d’inici de l’estacionament, a través d’un rellotge o apuntant-ho en un paper. L’incompliment d’aquesta normativa pot comportar sancions.

 

L’objectiu de la Zona Blava és potenciar la rotació de vehicles per millorar la mobilitat i les probabilitats de trobar aparcament a les àrees del municipi on es concentren comerços, serveis i equipaments.Imatges relacionades

  • 120730 zonablava senyal

    120730 zonablava senyal