Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 17 d'agost

Es cancel·len els concerts de Chikos del Maíz i Union MC’s per deficiències en la seguretat de l’escenari

24 d'agost de 2012Es mantenen els concerts d’aquesta nit perquè l’Ajuntament ha exigit a l’empresa instal·ladora que solucioni els problemes avui mateix

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans es va veure obligat a cancel·lar els concerts de Union MC’s i de Chikos del Maíz, que s’havien d’haver celebrat ahir a la nit. El motiu que va impedir la celebració dels concerts va ser que es van detectar deficiències en l’escenari de l’envelat de Festa Major. En concret, hi va haver diverses plaques del paviment de l’escenari que estaven desplaçades del seu lloc.

 

“De cap manera estàvem disposats a córrer el risc que l’estructura cedís i algú prengués mal, així que davant el dubte vam suspendre el concert per garantir la seguretat dels músics que havien de tocar i del nombrós públic que hi havia a l’envelat”, explica la regidora de Festes, Carme Sanz. La regidora agraeix “la comprensió i excel·lent actitud de tothom, dels músics i del públic, que van entendre perfectament la decisió”.

 

De fet, després que se suspengués el concert es va organitzar una festa improvisada, amb música inclosa, a l’exterior, a la zona de barraques del Corral de l’Envelat, i en la qual van participar components d’ambdós grups i bona part del públic que havia acudit a gaudir dels concerts. A més, els components de Chikos del Maíz van mostrar als responsables de l’Ajuntament la seva predisposició per fer un futur concert a Palau-solità i Plegamans, possiblement durant la propera tardor, si bé abans de programar-lo s’haurà de concretar la disponibilitat de dates i altres aspectes contractuals.

 

Concerts d’avui

L’Ajuntament manté la previsió de celebrar els concerts previstos per aquesta nit i els demés actes programats a l’envelat. El programa de Festa Major preveu que aquesta nit actuïn els grups Cuchillo de Palo i Lax’n’Busto. “L’escenari ha estat inspeccionat aquest matí per tècnics de l’Ajuntament i des del consistori hem exigit a l’empresa instal·ladora que solucioni les deficiències detectades i certifiqui la seguretat de l’estructura”, explica Carme Sanz. Això sí, la regidora deixa clar que es tornarà a prendre la mateixa decisió “davant qualsevol dubte respecte a la seguretat de totes les persones que acudeixin a l’envelat”.Imatges relacionades

  • Envelat de Festa Major

    Envelat de Festa Major

  • La regidora Carme Sanz i tècnics del consistori inspeccionen l'escenari

    La regidora Carme Sanz i tècnics del consistori inspeccionen l'escenari

Enllaços relacionats