Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

Concerts multitudinaris a l'envelat de Festa Major

25 d'agost de 2012Els grups musicals Lax'n'Busto i Cuchillo de Palo van oferir ahir a la nit dos concerts multitudinaris. Aquests grans concerts es van poder dur a terme després que durant la jornada del divendres se solucionessin les deficiències en el muntatge de l'escenari de l'envelat que van obligar a cancel·lar els concerts de Chikos del Maíz i Union MC's, que estaven programats durant la nit del dijous.

 

Així, la Festa Major 2012 s'està desenvolupant de la millor manera possible, sense més incidències i amb una autèntica gentada que està acudint a tots els actes per passar-s'ho d'allò més bé. També hi ha lloc per a les activitats solidàries, com la Marató de Donació de Sang, on pot acudir-hi tothom qui vulgui ser solidari amb els malalts o accidentats que poden necessitar sang. La Marató de Donació de Sang es desenvolupa a la Sala Polivalent, durant el dissabte 25 d'agost, de 9 a 21h.

 

La Festa Major 2012 compta amb un programa d'actes molt variat, que ofereix tota mena d'activitats fins al dilluns 27 d'agost, últim de dia de la festa grossa i jornada festiva al municipi.Imatges relacionades

  • Concert de Lax'n'Busto

    Concert de Lax'n'Busto

  • Ballada de Gegants del pregó de Festa Major

    Ballada de Gegants del pregó de Festa Major

  • Festa intantil: Correaigua Bassal Rock

    Festa intantil: Correaigua Bassal Rock

Enllaços relacionats