Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 18 de desembre

L’Ajuntament es fa càrrec de la pujada de l’IVA en l’abonament social del bus urbà

7 de setembre de 2012A partir del 12 de setembre varia una de les expedicions per cobrir el canvi d’horaris de l’institut i continuar donant servei als seus estudiants

 

Els usuaris no han vist incrementar el preu de l’abonament social del bus urbà de Palau-solità i Plegamans perquè és l’Ajuntament qui assumeix la pujada de l’IVA que ha decretat el govern de l’Estat i que és efectiva des de l’1 de setembre.

 

Així, “l’usuari del bus urbà continuarà pagant 3 euros per adquirir una T10 Social”, explica el regidor de Transports, Pedro Sánchez. Aquest abonament, que només es pot fer servir en la línia del bus urbà de Palau-solità i Plegamans, dóna dret a 10 viatges. Tal i com ha fet des del mes de febrer, l’Ajuntament es fa càrrec de la resta del cost de l’abonament, i ara també de la pujada de l’IVA, que en el cas del transport passa del 8 al 10%. Això suposa 15 cèntims d’euro més en cada T10 Social del bus urbà. El cost total de cada T10 Social són 7,55€, amb la pujada de l’IVA inclosa. La resta d’abonaments de l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona sí encariran el seu preu amb aquesta pujada perquè no estan subvencionats per l’Ajuntament.

 

Canvi d’horari

A partir del 12 de setembre, dia en què s’inicia el curs escolar 2012-2013, el bus urbà del municipi modifica l’hora d’una de les seves expedicions perquè els estudiants de l’Institut Ramon Casas i Carbó puguin comptar amb aquest transport per desplaçar-se. En concret, es crea una nova expedició que comença el seu recorregut a les 14.32h a la plaça Ratapinyada (Can Falguera) i finalitza a les 15.00h a la mateixa parada. Aquesta nova expedició substitueix la que actualment inicia el recorregut a les 13.32h i que deixa de funcionar el 12 de setembre. Aquest canvi ha estat motivat per adaptar-se a les variacions en els horaris de l’Institut Ramon Casas i Carbó.

 

El bus urbà ha experimentat una pujada molt significativa d’usuaris en els darrers mesos, sobretot des de la implantació de la T10 Social per a l’ús exclusiu d’aquesta línia, feta al febrer passat. Això ha fet de gener a juny ja s’hagi superat la xifra d’usuaris que el van fer servir durant tot l’any 2011. El bus urbà ha reprès la seva activitat des del 3 de setembre, ja que no circula durant el mes d’agost.Imatges relacionades

  • El bus urbà, a la parada de l'institut

    El bus urbà, a la parada de l'institut

Documentació adjunta

Enllaços relacionats