Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 18 de març

L’Ajuntament engega el projecte per reparar les filtracions de la coberta del pavelló

13 de setembre de 2012Els treballs estan pressupostats amb 140.000€. El pavelló funcionarà amb normalitat mentre durin les obres

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha tret a exposició pública el Projecte de reparació de la impermeabilitzacio de la coberta del pavelló d’esports municipal Maria Víctor. En concret es tracta de “la reparació definitiva dels problemes de filtracions i humitats que pateix la nau nova del pavelló des de fa força anys”, explica el regidor d’Equipaments, David Abascal. Es calcula iniciar els treballs a finals de novembre i, segons preveu el projecte, no afectaran al funcionament normal de la nau.

 

Abascal concreta que els problemes de filtració d’aigua “són deguts a les deficiències en els desguassos de la coberta i en la manca d’estanquitat de les lluernes del sostre”. El regidor afegeix que “amb aquest projecte es duu a terme una solució definitiva, després que els darrers anys s’hagin fet actuacions provisionals que no han impedit que les filtracions tornessin a aparèixer”. Aquestes filtracions fan malbé el parquet que té la nau com a paviment i fins i tot podien suposar un perill per a les persones que hi practiquen esport.

 

El projecte està pressupostat en 140.000€, amb l’IVA inclòs. Està previst al pressupost municipal d’enguany, però no s’ha engegat tot el procés “fins que els diners no han estat disponibles per a l’Ajuntament, ja que és una inversió que es fa amb finançament de la Diputació de Barcelona”, explica David Abascal. “No estàvem disposats a comprometre l’economia municipal abans que arribés la certesa de la disponibilitat dels diners”, afegeix.

 

El projecte està exposat a les oficines municipals, tots els dies feiners, de 9 a 14h, fins al 2 d’octubre. Es podran començar les obres en completar-se els processos administratius que preveu la llei.Imatges relacionades

  • La nau 'nova' del pavelló que pateix les filtracions

    La nau 'nova' del pavelló que pateix les filtracions

Enllaços relacionats