Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 19 de gener

Més de 1.500 persones participen en la 9a Nit de l’Illa

25 de setembre de 2012La 9a Nit de l’Illa va aplegar aquest dissabte a la nit un gran nombre de persones en la festa que organitza anualment l’Associació Illa Comercial Palau. Hi va haver un total de 1.500 comensals que van gaudir d’un sopar gratuït. Després, encara s’hi van afegir desenes de persones per participar en el sorteig posterior. L’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i el regidor de Comerç, Miquel Rovira, van participar de la festa junt amb altres regidors de l’Ajuntament.

 

La presidenta de l’Associació de Comerciants, Juani Baeza, no amaga la seva satisfacció per l’èxit assolit en les declaracions que ha fet per a Ràdio Palau: “Va anar tot molt bé, els sortejos van ser molt divertits, la gent s’ho va passar molt bé i va col·laborar-hi moltíssim”. Per la seva banda, el regidor de Comerç, Miquel Rovira, felicita els organitzadors “per l’èxit assolit en una festa on es premia als clients per la seva fidelitat al comerç local i de proximitat”. En aquest sentit, Rovira assenyala que “l’Ajuntament sempre donarà suport a totes les iniciatives encaminades a potenciar el comerç i l’activitat econòmica local”.

 

I és que la Nit de l’Illa no sols va tenir l’objectiu de potenciar el comerç i premiar els clients, ja que la solidaritat també va tenir el seu protagonisme. Es van recollir un total de 600€ en benefici de Càritas Parroquial i el Banc d’Aliments mitjançant una tómbola. A banda d’aquesta iniciativa solidària, la Nit de l’Illa va repartir entre els assistents 20 premis de 50 euros, un premi de 1.000€, un altre de 600€ i un més de 500€. Per últim, un senyor va guanyar 97,50€ en el premi especial que atorgava a la persona una quantitat d’euros igual al seu pes.

 

La festa, que es va celebrar a la carpa situada al costat del pavelló d’esports, es va allargar fins passades les dues de la matinada, amb altres atractius com música, ball i animació.Imatges relacionades

  • La carpa on es va celebrar la Nit de l'Illa. Fotografia de Santi Lumbreras

    La carpa on es va celebrar la Nit de l'Illa. Fotografia de Santi Lumbreras

  • Teresa Padrós, Miquel Rovira i Juani Baeza lliuren un dels premis. Fotografia de Santi Lumbreras.

    Teresa Padrós, Miquel Rovira i Juani Baeza lliuren un dels premis. Fotografia de Santi Lumbreras.