Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

La Penya Barcelonista ja té una plaça amb el seu nom

1 d'octubre de 2012L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha batejat amb el nom de plaça de la Penya l’espai on està situat el local social de la Penya Barcelonista de Palau-solità i Plegamans, en motiu del 25è aniversari de l’entitat. Exactament es troba en un dels extrems del carrer Comerç.

 

La descoberta de la placa que dóna nom a la plaça va ser l’acte que obria les celebracions del 25è aniversari, que s’han dut a terme aquest passat cap de setmana. Així, el divendres 28 de setembre, a les vuit del vespre, es van concentrar davant la seu de la Penya Barcelonista diversos dels seus socis i simpatitzants, representants d’altres entitats del municipi i regidors i regidores de l’Ajuntament i directius del FC Barcelona.

 

L’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, el president de la Penya Barcelonista de Palau-solità i Plegamans, Vicenç Aixàs, i el vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner, van ser les personalitats encarregades de descobrir la placa. Ja als parlaments, Aixàs va agrair a l’Ajuntament el fet de donar a una plaça el nom de l’entitat. Per la seva banda, l’Alcaldessa, a banda de destacar el paper de la Penya al teixit associatiu del municipi, va recordar la figura i la tasca del desaparegut Josep Mas, un dels membres fundadors de l’entitat i antic president de la mateixa. Per últim, el vicepresident del FC Barcelona va mostrar-se molt satisfet pels actes de celebració i pel fet que altres entitats del municipi participessin activament en l’aniversari. I és que la Societat Coral la Unió va cantar l’Himne de la Penya i l’Agrupació Sardanista va fer-hi una ballada de sardanes. Després d’aquest acte, bona part dels participants van gaudir d’un sopar de celebració. Allà l’Alcaldessa va lliurar a l’entitat una placa commemorativa de l’aniversari i un pin de plata de l’Alzina de Plegamans, un arbre monumental que continua sent un símbol del municipi tot i haver desaparegut anys enrere.

 

La celebració de l’aniversari va continuar durant el cap de setmana, amb activitats per als infants, un torneig triangular de futbol sala, un partit de futbol jugat per veterans i una botifarrada.

 Imatges relacionades

  • Cardoner, Aixàs i Padrós, instants després de descobrir la placa

    Cardoner, Aixàs i Padrós, instants després de descobrir la placa

  • La Societat Coral la Unió va cantar l'himne de la Penya

    La Societat Coral la Unió va cantar l'himne de la Penya

  • L'Agrupació Sardanista va convidar tothom a participar en la ballada

    L'Agrupació Sardanista va convidar tothom a participar en la ballada

Enllaços relacionats