Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 13 de novembre

Dimarts se celebra una xerrada informativa sobre participacions preferents i altres productes financers

5 d'octubre de 2012



L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha organitzat per al proper dimarts, 9 d’octubre, una xerrada informativa sobre productes financers d’alt risc, tals com participacions preferents, renda fixa o deute subordinat, entre altres. La xerrada se celebrarà a les 19.00h. El lloc serà la Sala Polivalent en lloc del Teatre de la Vila, ubicació anunciada en un primer moment.

 

Carmen Cabeza, regidora de Consum, anima la ciutadania a anar-hi: “És molt important que les persones afectades per aquests productes s’informin per saber els seus drets i com poden actuar, però també aquelles persones que vulguin saber més sobre aquest tema per conèixer-los i saber actuar en conseqüència en el futur”.

 

Aquesta xerrada serà duta a terme per un tècnic de l’Associació d’Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances (AICEC-ADICAE) i s’ha organitzat amb la col·laboració de la Xarxa Local de Consum de la Diputació de Barcelona.

 

L’activitat és gratuïta, si bé es recomana confirmar l’assistència perquè les places són limitades. Per obtenir més informació cal trucar al 93.864.80.56 o escriure un correu electrònic a l’adreça omic@palauplegamans.cat.

 

 



Imatges relacionades

  • La xerrada tindrà lloc a la Sala Polivalent

    La xerrada tindrà lloc a la Sala Polivalent

Enllaços relacionats