Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 26 de setembre

L'Ajuntament de Palau s'adhereix al Portal d'Entitats de la Diputació que permetrà al moviment associatiu del municipi gaudir de la difusió d'Internet

13 de març de 2007L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans s'ha adherit al Portal d'Entitats que promou la Diputació i que permetrà a totes les entitats del municipi que ho desitgin gaudir del seu propi portal a Internet i, a més, alimentar un portal col•lectiu que mostrarà la vitalitat del teixit associatiu de Palau. Aquest sistema funciona a tres nivells: web de cada entitat, Portal d'Entitats de cada municipi i Portal de les Associacions de la Província de Barcelona. En aquests moments, ja són més d'una desena les entitats de Palau adherides al projecte i que, per tant, en breu podran obrir el seu portal a Internet i, segons el calendari de treball previst, la formació a les associacions es portarà a terme just després de Setmana Santa.

El software del Portal permet desenvolupar, mantenir i compartir informació de manera fàcil i assequible per a qualsevol usuari sense experiència en el món de les noves tecnologies; és un sistema que permet adaptar-se regularment a les necessitats que puguin anar sorgint a mesura que s'implanta en el territori. Inclou funcions per a:

- Elaboració, disseny propi i diferenciat, manteniment i eines de comunicació interactiva per a cada entitat.
- Lliure elecció del tipus de continguts i funcionalitats de les webs i portals.
- Multi-idioma: es pot configurar a mida de cada necessitat l'extensió de cadascuna de les versions idiomàtiques.

Un dels elements a destacar, que fa d'aquest un projecte innovador és que a través de la seva pròpia web, les entitats poden vincular el formulari d'inscripció dels socis a una base de dades interna de gestió de socis que el mateix sistema proporciona (dades, càrrecs a la junta, ordres de pagament de quotes, seguiment del pagament, definició d'enviaments col•lectius o selectius als membres, etc...). En definitiva, suposa un salt qualitatiu i quantitatiu per al moviment associatiu de la població.

Per ampliar informació o per adherir-se com a entitat, es pot contactar amb l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Telf: 93 864 80 56