Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 22 d'agost

Unes 500 persones posen el seu gra de sorra en el Gran Festival contra el Càncer

10 d'octubre de 2012Unes 500 persones van acudir al Gran Festival Catalunya contra el Càncer que es va celebrar el dissabte a la nit a la plaça de la Vila de Palau-solità i Plegamans. Les seves aportacions, un cop descomptades les despeses, suposen un total de 2.503,10€ que la Junta Local de Palau-solità i Plegamans donarà a la Associació Espanyola contra el Càncer. Ho farà sumant-hi 2.711€ que van recollir en la jornada de recaptació que van dur a terme en la darrera Fira Palau. Aquests diners s’inverteixen en la recerca mèdica i en ajudes socials a les famílies de persones que lluiten contra aquesta malaltia, com programes per pagar lloguers quan han de fer tractaments lluny de les seves llars o activitats de lleure per a infants, tant per als que pateixen la malaltia com per als seus germans.

 

La presidenta de la Junta Local de Palau-solità i Plegamans de l’Associació Espanyola contra el Càncer, Francesca Casajoana, afirma haver quedat gratament sorpresa “per la quantitat de gent que va respondre a la convocatòria i que va col·laborar en la recaptació de fons”. Alhora, Casajoana, subratlla “la participació desinteressada de moltíssimes entitats del poble organitzant les activitats, els espectacles i la botifarrada”. A més posa en relleu que, més enllà del valor solidari en la lluita contra el càncer, “el festival va servir per potenciar les relacions i el contacte entre la gent del poble”. L’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i la Tinenta d’Alcaldia d’Acció Social, Carmen Cabeza, van acudir al festival junt amb altres regidors i regidores de l’Ajuntament per col·laborar i mostrar el suport del consistori amb aquesta iniciativa solidària.

 

Els assistents al Gran Festival contra el Càncer van gaudir amb un extens i variat cartell d’actuacions fetes per entitats, del municipi i d’altres localitats, de forma completament desinteressada. A més, després de fer una aportació de 5€ per persona, els qui van anar-hi van poder degustar un entrepà de botifarra, amb beguda i postres. En total es van recaptar 3.162€ a través dels tiquets per al sopar (2.460€), donatius directes (203€) i la rifa d’un pernil i pintures (499€), si bé cal descomptar-ne 658,90€ de despeses en conceptes com les begudes, el pa, les postres i altres elements. Entre les despeses no s’hi inclouen les botifarres, perquè van ser donades per la Carnisseria Montserrat, ni tampoc el carbó, les bosses de paper per als entrepans ni els tovallons, elements aportats per l’Agrupació Sardanista, entitat que es va encarregar també de fer i repartir els sopars.

 

A banda de l’Ajuntament, han col·laborat amb el festival les següents entitats del municipi: Agrupació Sardanista, Associació Country Can Falguera, Centre Cultural Andalús, Colla de Ball de Gitanes, Escola Municipal de Música, Grup de Dansa del Ventre, Grup la Gresca i Piscines Sant Carles. També cal comptar-hi els grups Chic-Pop, de Badalona, i Chit-Chop Llatins i Estils, de Santa Perpètua de Mogoda. D’altra banda, diversos comerços van contribuir amb l’èxit del fstival distribuint els tiquets per al sopar: Administració de Loteria, Carnisseria Montserrat, Celler Ballbé, Forn Corominas, Forn Turon, Fruites i Verdures Baeza, Graneria Castells i Palau Paper.

 Imatges relacionades

 • 121010 festivalbeneficcancer1

  121010 festivalbeneficcancer1

 • 121010 festivalbeneficcancer2

  121010 festivalbeneficcancer2

 • 121010 festivalbeneficcancer5

  121010 festivalbeneficcancer5

 • 121010 festivalbeneficcancer3

  121010 festivalbeneficcancer3

 • Festivalbebneficcancer4

  Festivalbebneficcancer4

Enllaços relacionats