Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 20 d'agost

Adispap estrena nou local al Centre Cívic

10 d'octubre de 2012L’Associació de Discapacitats de Palau-solità i Plegamans (ADISPAP) ja s’ha instal·lat al recentment inaugurat Centre Cívic, a l’edifici que havia acollit el Centre d’Assistència Primària (CAP) del municipi. Els membres de l’associació van celebrar el trasllat amb una festa d’inauguració del nou local de l’entitat. Ho van fer el diumenge 7 d’octubre, acompanyats per l’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, la Tinenta d’Alcaldia d’Acció Social, Carmen Cabeza, altres regidors i regidores de l’Ajuntament i simpatitzants de l’entitat. En total, més de 60 persones van participar de la inauguració.

 

El president d’Adispap, Alfons Navarro, no amaga l’alegria dels membres de l’entitat amb l’estrena del nou local: “Rebotem de contents, i creiem que amb aquest nou local es fa justícia amb l’entitat, després de molts anys de peregrinatge”. Navarro subratlla, a més, que l’estrena del nou local arriba “en un moment de plenitud de l’associació”, pel que fa al nombre de membres que l’integren i al volum i varietat d’activitats i serveis que ofereixen. Navarro especifica que Adispap “compta ara amb uns espais que tenen molta llum i que permeten fer activitats molt diverses, com manualitats, gimnàstica, activitats culturals...”. De moment, Adispap hi farà activitats físiques tots els dimarts i dijous de 18.30h a 20.30h, així com alguns dissabtes, “sempre que no fem alguna sortida”, puntualitza el president, qui a més afegeix que l’entitat estudia “ampliar els dies d’activitat per l’empenta que hi ha a actualment a l’associació”.

 

El nou Centre Cívic de Palau-solità i Plegamans es va inaugurar el 23 de setembre després que l’Ajuntament fes treballs d’adaptació i rehabilitació en l’edifici que anteriorment havia acollit el CAP. El Centre Cívic comença doncs, a omplir-se d’activitat. “S’ha concebut com a lloc obert i compartit per a totes les entitats del municipi”, explicava aleshores el regidor d’Equipaments de l’Ajuntament, David Abascal. Ara bé, s’han adjudicat espais fixes a Adispap "perquè realitza activitats permanents que requereixen un lloc fix i que suposen un gran servei per a un sector de la ciutadania", afegia Abascal.

 Imatges relacionades

  • Festa d'inauguració del nou local

    Festa d'inauguració del nou local

  • Façana i porta principal del Centre Cívic, a l'edifici que havia estat el CAP

    Façana i porta principal del Centre Cívic, a l'edifici que havia estat el CAP

Enllaços relacionats