Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 20 d'abril

Es convoca els joves perquè diguin la seva en la redacció del Pla Local de Joventut

11 d'octubre de 2012S’han organitzat tres taules de debat, per franges d’edat, els dies 17 i 25 d’octubre

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans convoca els joves del municipi, d’entre 12 i 30 anys, a participar en les tres taules de debat que s’han organitzat per elaborar el Pla Local de Joventut 2012-2016. El regidor de Joventut, Joan Carles Tinoco, subratlla que “és molt important conèixer directament les opinions i necessitats dels joves per poder fer actuacions que efectivament serveixin als joves en els propers anys”. Tinoco fa una crida “a la màxima participació, tant de joves organitzats en associacions com de persones a títol individual, per tenir la màxima pluralitat de punts de vista i d’inquietuds i poder fer una diagnosi correcta de la realitat juvenil i concretar així les polítiques a realitzar”.

 

Tres taules de debat

S’han organitzat tres taules de debat diferenciades que tindran lloc a l’Espai Jove l’Escorxador. La primera serà el 17 d’octubre, a les 18.00h, per a joves d’entre 12 i 17 anys. La segona se celebra el mateix dia, a les 20.00h, i hi participaran joves d’entre 18 i 24 anys. La tercera i última es destina a joves d’entre 25 i 30 anys i tindrà lloc el dia 25 d’octubre, a les 20.00h.

 

L’objectiu de les taules és que els joves puguin transmetre les seves demandes i necessitats de manera que s’impliquin en l’elaboració del Pla Local de Joventut 2012-2016 i permetre que aquest integri el que expressin els joves i enfoqui de manera òptima els programes, els serveis i les polítiques municipals de joventut que es duguin a terme en els propers anys. En les taules, a més de conèixer les opinions dels participants, se’ls informarà dels resultats de les enquestes fetes com a pas previ a la redacció del Pla.

 

Pla Local de Joventut 2012-2016

El Pla Local de Joventut es troba en la seva fase de redacció i és previst que es pugui presentar al Ple Municipal del mes de novembre per a la seva aprovació, un cop s’hagi culminat el procés de debat i participació amb tots els agents implicats. Pretén ser una proposta de planificació i intervenció estratègica a nivell de joventut. Ha de servir per donar resposta als problemes i les inquietuds dels joves del municipi a través de la implementació de polítiques de joventut engegades per l’Ajuntament, amb l’objectiu de cobrir les necessitats, demandes, i problemes dels joves així com les mancances que aquests puguin trobar al municipi.Imatges relacionades

  • Pati interior de l'Escorxador

    Pati interior de l'Escorxador

Enllaços relacionats