Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 16 de novembre

El Síndic de Greuges visita Palau-solità i Plegamans el 13 de novembre per atendre els ciutadans que ho desitgin

31 d'octubre de 2012Un equip del Síndic de Greuges de Catalunya visitarà Palau-solità i Plegamans el dimarts 13 de novembre per atendre les persones i entitats que vulguin fer consultes o exposar les seves queixes en relació amb la vulneració dels seus drets per part de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas...).

 

Les persones interessades han de concertar prèviament l’entrevista, al telèfon 900.124.124 o a l’adreça electrònica sindic@sindic.cat. S’atendran les persones que ho desitgin al Centre Cívic (antic CAP), que es troba al carrer Can Cortès, s/n. En principi, les visites s’atendran en horari de matí.

 

Si la persona interessada té la certesa que vol interposar una queixa, és recomanable que es presenti a la visita amb un escrit on exposi quina és la raó de la mateixa i el que sol·licita, així com la documentació que cregui convenient. D’aquesta manera pot fer el tràmit en la mateixa visita. Amb tot, es rebran visites també de persones que senzillament volen exposar el seu cas i preguntar si poden fer una queixa i com fer-la.

 

Aquesta visita del Síndic de Greuges a Palau-solità i Plegamans respon a l’objectiu d’apropar la institució a les persones, i s’emmarca dins el programa de visites que el Síndic de Greuges fa als municipis de Catalunya. L’Ajuntament col·labora amb aquesta iniciativa: proporciona l’equipament –el Centre Cívic- on es poden desenvolupar les entrevistes en condicions adequades d’espai i intimitat. Alhora, realitza la difusió per tal que la ciutadania faci ús de la visita i participa en altres tasques organitzatives.Imatges relacionades

  • Façana i porta principal del Centre Cívic, a l'edifici que havia estat el CAP

    Façana i porta principal del Centre Cívic, a l'edifici que havia estat el CAP

Documentació adjunta

Enllaços relacionats