Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de març

La línia de busos que connecta Palau i Sabadell tindrà els dies laborables 9 expedicions d'anada i 8 de tornada

15 de març de 2007Palau-solità i Plegamans gaudirà a finals d'abril de 9 expedicions d'autobusos d'anada a Sabadell i 8 de tornada, una millora substancial de les comunicacions actuals en matèria de transport públic en autobús (a càrrec de l'empresa Sagalés, S.A.), que són 6 d'anada i 6 de tornada. L'Ajuntament de Palau reivindica conjuntament amb els veïns des de les darreres millores d'horaris i parades, que daten de l'any 2004, una comunicació amb Sabadell més fluïda tant pels treballadors dels polígons industrials com pels propis habitants de Palau que necessiten desplaçar-se a la capital del Vallès Occidental per estudis, feina i, sobretot, per anar a l'Hospital de Sabadell. Aquest considerable increment d'expedicions va ser comunicat ahir pel Secretari de Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, a l'alcaldessa, Teresa Padrós, i regidors de l'equip de govern en una reunió de treball a l'Ajuntament de Palau.

Per constatar l'important salt endavant que suposa aquests nous horaris de transport públic a Sabadell només cal recordar que actualment Palau i Sabadell resten comunicades amb 12 expedicions de dilluns a divendres feiners (6 d'anada i 6 de tornada). La primera sortida de Palau és a les 7,40 i la darrera sortida de Sabadell direcció Palau a les 21.55. En el marc de les propostes que en els darrers temps l'Ajuntament de Palau ha anat fent al Servei Territorial de Ports i Transports, ara es proposa incrementar a 9 expedicions d'anada i 8 de tornada de dilluns a divendres augmentant la franja horària: la primera sortida de Palau serà a les 05.00 i la darrera sortida de Sabadell a les 22.30.

El cost d'aquesta actuació es situarà al voltant de 119.000 € i, tenint present que aquesta actuació s'emmarca dins de la millora de l'accés als polígons industrials de la zona es preveu que en un futur no gaire llunyà hi haurà una nova proposta més àmplia d'horaris, un fet també que serà molt positiu pels veïns i veïnes de Palau-solità i Plegamans.

Imatge
L'alcaldessa i regidors de l'equip de govern amb el Secretari General de Mobilitat, Manel Nadal