Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 17 d'agost

El grup Chikos del Maíz actua el 9 de novembre a Palau-solità i Plegamans

2 de novembre de 2012El grup de música Chikos del Maíz oferirà un concert el proper 9 de novembre, a les 22.30 a la Sala Polivalent de Palau-solità i Plegamans, situada al carrer Camí Reial, 144. El grup valencià, que comptarà amb la participació del grup Union MC, iniciarà la seva actuació a l’hora indicada, però s’emmarca dins d’un concert que començarà a les 21.00h i en el qual hi participaran més grups.

 

L’horari de les actuacions és el següent:

 

-           21.00h – Música ambient

-           21.30h – Kaiz + Dj Stipe

-           22.30h – Chikos del Maíz

-           00.00h – Pastó + Dj Nie

-           00.45h – Final del concert

 

Pendent des de la Festa Major

El concert de Chikos del Maíz s’havia d’haver celebrat durant la passada Festa Major, concretament el 27 d’agost, però l’Ajuntament es va veure obligat a suspendre’l en detectar deficiències en el muntatge de l’escenari que podien comprometre la seguretat dels músics i del públic.

 

“De cap manera estàvem disposats a córrer el risc que l’estructura cedís i algú prengués mal, així que davant el dubte vam suspendre el concert per garantir la seguretat dels músics que havien de tocar i del nombrós públic que hi havia a l’envelat”, va explicar aleshores la regidora de Festes, Carme Sanz. La regidora va agrair “la comprensió i l’excel·lent actitud de tothom, dels músics i del públic, que van entendre perfectament la decisió”.

 

De fet, ja aleshores els components de Chikos del Maíz van mostrar als responsables de l’Ajuntament la seva predisposició a fer el concert a Palau-solità i Plegamans en una data posterior. Finalment serà el proper divendres, 9 de novembre, després d’haver arribat a un acord entre l’Ajuntament i els diferents proveïdors.Imatges relacionades

  • La Sala Polivalent acull el concert de Chikos del Maíz i altres grups

    La Sala Polivalent acull el concert de Chikos del Maíz i altres grups

Enllaços relacionats