Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 17 de desembre

Més de 300 persones es manifesten a la vila el 14-N contra les retallades i la pèrdua de drets

15 de novembre de 2012La marxa va ser convocada per la Plataforma Groga Palau  i s’hi van adherir altres persones i col·lectius

 

La manifestació que es va celebrar ahir a Palau-solità i Plegamans, jornada de vaga general a l’Estat Espanyol i de protesta social a nivell europeu, va resultar un èxit de participació. S’hi van sumar, aproximadament, més d’unes 300 persones, que després de concentrar-se a la plaça de Ca l’Estruch van protagonitzar una marxa per diversos carrers del centre del municipi i fins a la plaça de la Vila. Van fer aquest recorregut escoltats per la Policia Local i pels Mossos d’Esquadra, que van tallar la circulació de vehicles, fins i tot a l’avinguda Catalunya, a mesura que avançava la marxa.

 

La manifestació havia estat convocada per la Plataforma Groga Palau, que aplega representants de la comunitat educativa del municipi. Aquesta associació reivindicativa basa les seves mobilitzacions en la reclamació d’una sistema d’educació pública gratuïta i de qualitat.

 

A la marxa s’hi va afegir el comitè i una part dels treballadors de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. En paral·lel, entre els assistents cal comptar-hi també altres persones i entitats del municipi que volien participar de les mobilitzacions socials convocades ahir. Així mateix, s’hi van sumar l’Alcaldessa del municipi, Teresa Padrós, i els següents membres de l’equip de govern municipal: Àngels Marcuello, Joan Carles Tinoco i Carme Sanz.

 

La Policia Local no va registrar cap incident durant la jornada de vaga i de mobilització social. Tan sols va quedar tallada durant uns minuts la Via Augusta a causa d’obstacles col·locats al mig de la via. Es tracta d’un dels carrers principals del Polígon Industrial Riera de Caldes, el més extens del municipi.

 Imatges relacionades

 • 121115 manifestacio14n ccancortes

  121115 manifestacio14n ccancortes

 • Manifestacio14n pgcarrerada

  Manifestacio14n pgcarrerada

 • 121115 manifestacio14n cfolchtorres

  121115 manifestacio14n cfolchtorres

 • 121115 manifestacio14n plvila2

  121115 manifestacio14n plvila2

 • 121115 manifestacio14n plvila

  121115 manifestacio14n plvila