Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 21 de setembre

El Síndic de Greuges atén 15 visites al Centre Cívic de la vila

16 de novembre de 2012L’equip del Síndic de Greuges de Catalunya va atendre un total de 15 visites en el desplaçament que va fer a Palau-solità i Plegamans, realitzat el dimarts 13 de novembre. Les persones i entitats ateses van presentar 6 queixes i van fer 9 consultes.

 

Segons el Síndic de Greuges, les problemàtiques presentades per les persones que van entrevistar-s’hi, estaven relacionades amb qüestions de serveis socials, consum, sorolls, urbanisme, educació i qüestions privades, entre altres. Quatre de les 6 queixes presentades van adreçades a l’Ajuntament del municipi. Totes les visites ateses, excepte dues, van ser de persones que resideixen al municipi.

 

L’Ajuntament va col·laborar amb aquesta visita proporcionant l’espai per a les entrevistes, que va ser el recentment estrenat Centre Cívic. Aquest equipament complia perfectament amb les necessitats expressades pel Síndic de Greuges: que fos un lloc còmode per acollir la gent i que a més disposés de petits despatxos per poder mantenir unes condicions òptimes d’intimitat. A més, el consistori va proporcionar un bidell per rebre les persones que volien aprofitar la visita del Síndic de Greuges, entre altres facilitats.Imatges relacionades

  • 121116 sindicgreuges entrevistadespatxcentrecivic

    121116 sindicgreuges entrevistadespatxcentrecivic

  • 121116 sindicgreuges centrecivic

    121116 sindicgreuges centrecivic

Enllaços relacionats