Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 15 d'octubre

El Concurs de Música Jove ofereix 7 concerts d’un molt bon nivell

19 de novembre de 2012El jurat farà públic el nom del grup guanyador el 26 de novembre

 

El 8è Concurs de Música Jove s’ha celebrat aquest cap de setmana, les nits del divendres i el dissabte, amb 7 grups participants. S’havia previst que hi actuarien 8 grups, però finalment Pitillo no va poder tocar. El jurat ja ha avançat que la decisió per escollir un guanyador és molt complicada, ja que han constatat una molt bona qualitat musical de tots els grups, que van tocar estils molt diversos. Només podien concursar-hi grups que no hagin editat cap disc.

 

El jurat farà pública la decisió el proper 26 de novembre. Els membres del jurat han seguit en directe els 7 concerts. Està format pel regidor de Joventut de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Joan Carles Tinoco, dos tècnics de l’àrea i un representant de l’estudi d’enregistrament professional Bucbonera Records.

 

El premi per al grup guanyador inclou l’enregistrament d’una maqueta amb Bucbonera Records i la possibilitat de tocar un concert en la propera Festa Major, a l’agost del 2013. El grup que es faci amb el 2n premi podrà disposar durant tres mesos dels bucs d’assaig de l’Espai Jove l’Escorxador de forma gratuïta.

 

Pel que fa als concerts, divendres a la nit van actuar els grups Chocolat, Trifásico i Hefest. L’assistència de públic va ser discreta, aproximadament hi van anar unes 80 persones al llarg de la nit. Dissabte va ser el torn dels concerts de The Effervescent Elephant, The Meerkat Troops, Viajando i Postura. En aquesta segona nit el públic va ser sensiblement superior respecte al divendres, ja que unes 100 persones es van acostar fins a la Sala Polivalent mentre duraven els concerts.

 

El Concurs de Música Jove ha celebrat aquest cap de setmana la seva 8a edició. Ha estat organitzat per l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, que ha comptat amb la col·laboració del Casal de Joves Enfarrats, la Descoordinadora, el Centre Cultural Andalús i Batukada, que es van encarregar del servei de barra.

 Imatges relacionades

 • Trifasico

  Trifasico

 • Chocolat

  Chocolat

 • Hefest

  Hefest

 • Theeffervescentelephant

  Theeffervescentelephant

 • Themeerkattroops

  Themeerkattroops

 • Viajando

  Viajando

 • Postura

  Postura

Enllaços relacionats