Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 17 d'agost

El grup The Meerkat Troops guanya el 8è Concurs de Música Jove

29 de novembre de 2012La formació Postura s’ha fet amb el 2n premi del certamen

 

The Merkaat Troops és el grup que s’ha fet amb el primer premi del 8è Concurs de Música Jove de Palau-solità i Plegamans. Amb aquest reconeixement aconsegueixen l’enregistrament d’una maqueta a l’estudi de gravació professional Bucbonera Records, així com la possibilitat d’actuar en un dels concerts de la propera Festa Major de Palau-solità i Plegamans, que tindrà lloc a l’agost del 2013. Per la seva banda, Postura, en haver estat guardonada amb el 2n premi, podrà disposar de franc i durant tres mesos dels bucs d’assaig el Galliner, de l’Espai Jove l’Escorxador.

 

El regidor de Joventut de l’Ajuntament, Joan Carles Tinoco, subratlla “el molt bon nivell musical de tots els grups que han participat al concurs”. A més, Tinoco posa en valor “l’esperit col·laboratiu entre totes les formacions, que va facilitar molt la feina dels organitzadors en qüestions com decidir l’ordre dels concerts, entre altres”.

 

Enguany s’ha introduït una novetat en el procés de comunicació del grup guanyador, ja que des de l’organització s’ha volgut donar tot el protagonisme a les xarxes socials, fent públic el veredicte del jurat a través dels perfils de l’Espai Jove l’Escorxador.

 

En total han estat 7 els grups que van oferir sengles concerts al 8è Concurs de Música Jove, que va tenir lloc el cap de setmana del 17 i 18 de novembre, a la Sala Polivalent. A més de The Meerkat Troops i Postura, els grups que hi han participat són Trifásico, Chocolat, Hefest, The Effervescent Elephant i Viajando.

 

Tots els grups que van tocar a la Sala Polivalent van ser preseleccionats després que s’hi presentessin un total de 12 formacions provinents de diversos punts de Catalunya. El concurs ha estat organitzat per l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, amb la col·laboració del Casal de Joves Enfarrats, la Descoordinadora, el Centre Cultural Andalús i Batukada Festukada.

 Imatges relacionades

 • Themeerkattroops

  Themeerkattroops

 • Postura

  Postura

 • Trifasico

  Trifasico

 • Theeffervescentelephant

  Theeffervescentelephant

 • Hefest

  Hefest

 • Chocolat

  Chocolat

 • Viajando

  Viajando

Enllaços relacionats