Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 15 d'agost

Tot a punt per asfaltar el carrer Berga i arranjar la resta de vies de Montjuïc

30 de novembre de 2012L’Ajuntament té previst engegar el dilluns, 3 de desembre, els treballs per asfaltar el carrer Berga, al barri de Montjuïc. Al mateix temps, s’arrangen la resta de carrers d’aquest sector, que està encara pendent d’urbanitzar, per la qual cosa el ferm de gairebé totes les vies continua sent de terra. El pressupost per dur a terme aquests treballs està dotat amb 11.879,78€. Es preveu enllestir l’actuació en un parell de dies.

 

“Malgrat que el procés d’urbanització pugui allargar-se en el temps, l’Ajuntament, dins les possibilitats actuals, realitza aquestes actuacions amb la intenció de solucionar els problemes més molestos i millorar la qualitat de vida dels veïns de la zona”, explica la regidora de Manteniment d’Espais Públics, Carme Sanz.

 

No es preveu que aquestes obres provoquin grans molèsties pel que fa al trànsit de vehicles, si bé s’espera que en determinats moments els operaris hagin de restringir la circulació en funció dels treballs. En aquestes ocasions, se senyalitzaran convenientment les restriccions i els itineraris alternatius.

 

S’ha prioritzat asfaltar el carrer Berga abans de fer la urbanització de tot el sector perquè aquesta via recull bona part de les aigües pluvials de la zona i les dirigeix cap a la llera de la Riera de Caldes. Per això, és la via que presenta més problemes per la quantitat i profunditat de les escorrenties que s’hi creen. És per aquesta raó que ja s’hi havia creat una canalització de formigó en una de les vores del carrer, per dirigir l’aigua cap a la riera. Tanmateix, i tot i que els esforços es concentren al carrer Berga, el més malmès, s’aprofita aquesta actuació per arranjar els altres carrers de Montjuïc que són de terra, amb la intenció d’eliminar sots, minimitzar la formació de fang en èpoques de pluges i evitar altres molèsties.

 Imatges relacionades

 • El c. Berga finalitza a la llera de la Riera de Caldes

  El c. Berga finalitza a la llera de la Riera de Caldes

 • Detall d'una escorrentia al carrer Berga

  Detall d'una escorrentia al carrer Berga

 • El carrer Berga està molt malmès perquè recull les aigües d'altres vies

  El carrer Berga està molt malmès perquè recull les aigües d'altres vies

 • Gairebé tots els carrers de Montjuïc resten sense asfalt, com el c. Vic

  Gairebé tots els carrers de Montjuïc resten sense asfalt, com el c. Vic