Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 17 de febrer

L'Ajuntament signa el conveni amb els treballadors amb vigència fins 2009 amb l'acord dels sindicats UGT i CCOO

16 de març de 2007A primera hora d'avui ha tingut lloc al saló de plens de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans la signatura del conveni regulador de les condicions de treball del personal municipal (personal funcionari i personal laboral), amb la presència dels representats dels col•lectius de treballadors, delegats de personal i membres del comitè d'empresa, i representants dels sindicats UGT i CCOO. L'acte també ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Teresa Padrós, i del regidor de Règim Intern, Josep Maria Castany. L'alcaldessa va felicitar els treballadors i treballadores presents en l'acte de la signatura i els representants dels sindicats per “haver apostat pel diàleg com a eina per arribar a acords, que és la millor manera de demostrar que hi ha voluntat d'entesa”.

El conveni signat, que tindrà vigència fins l'any 2009, representa una continuïtat respecte de l'anterior pel que fa a les condicions socials i incorpora algunes millores. Entre les novetats de millores socials es pot destacar la possibilitat de la jubilació per substitució pel que fa al personal laboral.

Les diferències més substancials amb el conveni anterior es donen en les condicions econòmiques. A grans trets, es pot subratllar que el conveni contempla la consolidació de la diferència de l'IPC previst a la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat amb l'IPC real de Catalunya, així com, també consolidable, un 0'5 % d'increment en compensació de la pèrdua de poder adquisitiu d'anys anteriors i un altre 0,5% de la massa salarial bruta destinada a plans de pensions del personal.

Imatge
Moment de la signatura del conveni. D'esquerra a dreta: Juan Fco. García Crespín (UGT), Rafael Aguilera Sánchez (UGT), l'alcaldessa Teresa Padrós, Ramon Capolat  Agut (CCOO) i Josep Maria Castany, regidor de Règim Intern

Imatges relacionades

  • Acte de signatura del conveni amb els treballadors

    Acte de signatura del conveni amb els treballadors