Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 17 d'agost

L’Ajuntament habilita dues zones addicionals d’aparcament durant el Nadal

4 de desembre de 2012El consistori habilita dues zones addicionals d’aparcament gratuït que estan operatives des d’avui, 4 de desembre i fins que finalitzin les festes de Nadal, el 7 de gener.

 

La primera zona d’aparcament addicional està situada al costat de la plaça de Ca l’Estruch, coneguda popularment com la Porxada. Aquest any, els vehicles que vulguin fer-la servir hauran d’entrar i sortir pel carrer Camí Reial, ja que no tindrà cap accés des de la rambla Mestre Pere Pou.

 

L’altra és l’explanada del Mas Pla, situada entre els carrers Camí Reial, Josep Brunés, Josep Tarradellas i Sant Miquel, al costat d’on cada dissabte s’instal·la el mercat setmanal.

 

“Amb aquesta mesura es vol facilitar que la ciutadania gaudeixi de l’àmplia oferta lúdica i cultural del Nadal i eliminar traves a l’activitat comercial, que sempre és més intensa en aquestes dates”, explica el regidor de Comerç, Miquel Rovira. I és que ambdues zones d’aparcament addicionals estan ubicades a prop del centre, on aquest cap de setmana se celebrarà la Fira de Santa Llúcia i on es concentren bona part dels comerços, bars, restaurants i equipaments del municipi.

 

A banda d’aquests dues zones d’aparcament addicionals n’hi ha una tercera a l’explanada annexa al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor, també situada al centre de la vila. Aquesta, que és la que té més capacitat, és permanent.

 Imatges relacionades

  • Enguany l'únic accés a l'aparcament de la pl. de Ca l'Estruch és des del Camí Reial

    Enguany l'únic accés a l'aparcament de la pl. de Ca l'Estruch és des del Camí Reial

  • Aparcament addicional del Mas Pla

    Aparcament addicional del Mas Pla