Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 15 d'agost

S’encenen els llums de Nadal del centre del municipi

4 de desembre de 2012El dia 4 de desembre s’encenen els llums de Nadal del centre i de la Casa Consistorial, mentre que el dia 12 s’engegaran els situats en altres barris i en edificis singulars i monumentals com el Castell de Plegamans, la Masia de Can Cortès, l’església de Santa Maria i el Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor. L’horari d’encesa dels guarniments lluminosos d’aquest any serà de 17.30 a 23.30h.

 

En total són uns 200 guarniments lluminosos repartits pel municipi, dels quals el 12% utilitzen bombetes LED, una tecnologia que ofereix més brillantor i un menor consum d’energia. Entre les noves incorporacions, destaca el lluminós que desitja ‘Bones festes’ i que ja està penjat al balcó de la Casa Consitorial. A més, aquest any s’ha inclòs una altra novetat que permetrà estalviar energia i diners. Es tracta de temporitzadors que permetran que es puguin encendre i apagar els llums nadalencs que estan instal·lats als fanals, però de forma independent al funcionament d’aquests. Tot plegat permetrà que la despesa en electricitat de la il·luminació nadalenca sigui uns 1.700€ inferior a la de l’any passat.

 

El regidor de Comerç, Miquel Rovira, subratlla “la importància d’apostar per l’eficiència energètica i per l’estalvi, però sense oblidar que aquesta il·luminació és un estímul per al comerç i per l’ambient al carrer en unes dates molt senyalades”.

 Imatges relacionades

  • El balcó de la Casa Consistorial estrena una nova felicitació lluminosa

    El balcó de la Casa Consistorial estrena una nova felicitació lluminosa