Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 14 d'agost

Ampliació de vorera per millorar la seguretat viària a l’Escola Josep M. Folch i Torres

5 de desembre de 2012L’Ajuntament ha engegat avui els treballs per ampliar un tram de la vorera del carrer Josep M. Folch i Torres, just davant d’una de les dues portes d’entrada i sortida de l’escola que duu el mateix nom. La finalitat dels treballs és millorar la seguretat viària dels alumnes que utilitzen aquesta entrada, que cursen 1r i 2n de primària, i de les seves famílies.

 

Amb els treballs que comencen avui, i que haurien de finalitzar aquest dissabte, es crea una vorera de 3,6 metres d’amplada al llarg 18 metres, a banda i banda de la porta esmentada. Aquesta mesura implica la pèrdua d’una plaça d’estacionament per a cotxes. La seguretat viària quedarà reforçada en donar més espai segur als infants que surten o entren de l’escola però també perquè amb aquesta actuació es reforça la visibilitat del pas de vianants existent en aquest punt. Aquesta intervenció suposa una inversió per a l’Ajuntament de 3.677,19€.

 

L’actuació de l’Ajuntament satisfà una petició expressada per l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) i de la direcció del centre. I és que l’amplada de la vorera que hi havia fins ara era completament insuficient en les hores d’entrada i sortida dels alumnes, quan s’hi creaven aglomeracions.Imatges relacionades

  • Ja han començat els treballs per ampliar la vorera

    Ja han començat els treballs per ampliar la vorera

  • La regidora d'Espais Públics, Carme Sanz, inspecciona l'inici dels treballs

    La regidora d'Espais Públics, Carme Sanz, inspecciona l'inici dels treballs

  • La vorera de davant d'una de les portes de l'escola, abans de començar les obres

    La vorera de davant d'una de les portes de l'escola, abans de començar les obres