Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 20 de setembre

Sessió informativa sobre els cursos de Formació Ocupacional 2012 per a persones en situació d’atur

13 de desembre de 2012Des del Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació (DESOC) de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans es convoca a les persones que es troben en situació d’atur i que estan inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya a una sessió informativa que tindrà lloc el proper dimarts 18 de desembre a les 10.00h, a la Sala Polivalent (Camí Reial, 142).

 

Es demana a les persones interessades que confirmin la seva assistència a la sessió informativa mitjançant el telèfon 93.864.53.16, o bé responent el correu electrònic que s’ha enviat als usuaris del DESOC, indicant nom i cognoms complets, i números de DNI i de telèfon.

 

Els cursos tindran lloc als diferents espais homologats per a formació ocupacional: Aula TIC DESOC i  Casal Lluís Ventura.

 

Els cursos s’han de desenvolupar properament, si bé encara s’ha de concretar la data d’inici, que amb tota probabilitat serà a finals de desembre o principis de gener.

 

Hi ha previstos cursos diferents:

 

-          Gestió Comptable i Fiscal

-          Auditoria

-          Estada en empreses

-          Ofimàtica

-          Anglès: Atenció al Client

 

Els cursos són organitzats pel Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental i el DESOC de l’Ajuntament, i estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.Imatges relacionades

  • Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa, es troba a l'edifici de Promoció Econòmica.

    Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa, es troba a l'edifici de Promoció Econòmica.

Enllaços relacionats