Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 21 de novembre

Una quinzena de persones han culminat el taller d’autocura ‘1, 2, 3... Relaxa’t’

14 de desembre de 2012Una quinzena de persones han completat avui el taller d’autocura en l’àmbit físic i emocional que duia el títol 1, 2, 3... Relaxa’t. Entre els objectius d’aquesta iniciativa s’hi compten conèixer què és l’estrès, per què es produeix i com es manifesta. També han estudiat els patrons de conducta, els senyals psicofisiològics de l’estrès, quines situacions el provoquen i com afrontar-lo. Així, també han après a conèixer tècniques per combatre’l i a posar en pràctica la relaxació mental, muscular i mitjançant la respiració.

 

En la sessió de cloenda, que ha tingut lloc aquest matí, el grup ha rebut la visita de la regidora de Gent Gran, Carme Sanz. “Volem saber la valoració de la gent que ha participat al taller per decidir de forma informada si aquest ha estat profitós, si els ha decepcionat...”, preguntava la regidora en la trobada. La resposta dels assistents ha estat més que satisfactòria, ja que han manifestat que els ha estat molt útil, no només en les sessions que han dut a terme, sinó que també els han ensenyat exercicis i tècniques de relaxació que poden realitzar per lliure i a casa.

 

El taller s’ha desenvolupat al llarg de 4 sessions, incloent-hi la cloenda. La metodologia que ha seguit la monitora del taller ha prioritzat posar en valor les experiències personals dels assistents i ha potenciat la seva participació activa, amb dinàmiques enfocades a l’expressió, a la interrelació i el bon ambient entre ells per facilitar el procés d’ensenyament i aprenentatge, de manera estimulant i satisfactòria. Aquest taller ha estat organitzat per l’equip de Gent Gran de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, si bé ha estat proporcionat per la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de Grupo Seniors.Imatges relacionades

  • La regidora Sanz ha visitat els assistents en la cloenda per conèixer la seva opinió sobre el taller

    La regidora Sanz ha visitat els assistents en la cloenda per conèixer la seva opinió sobre el taller