Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 18 de març

La Fundació “Els Pepitus” Gay-Robert signa un conveni de 25.000 euros amb l’Ajuntament destinats a majors de 65 anys

19 de desembre de 2012El president de la Fundació privada “Els Pepitus” Gay-Robert, Enric Cartoixà, i l’alcaldessa accidental i responsable de l’àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Carmen Cabeza, han signat un conveni mitjançant el qual la fundació dóna al consistori un total de 25.000 euros destinats a persones majors de 65 anys que precisin d’ajuts degut a la seva situació de pobresa.

 

El conveni recull que l’aportació econòmica va destinada a l’àmbit de serveis socials, que és qui treballa directament amb les persones majors que travessen situacions de dificultat. Cartoixà ha destacat que “els nostres estatuts recullen els ajuts per a gent gran necessitada, però estem estudiant desenvolupar-los de cara al proper any per tal de recollir altres aspectes com la formació dels joves”.

 

Per la seva banda, Carmen Cabeza ha agraït la col·laboració de “Els Pepitus”. “En aquests moments, totes les aportacions són molt ben rebudes, especialment aquelles que serveixen per ajudar les persones que més ho necessiten”, explica la regidora. “A Serveis Socials, cada dia vivim més situacions de persones que estan al límit, per això, agraïm tots els ajuts que ens poden arribar”, afegeix Cabeza.

 

La Fundació Privada "Els Pepitus" Gay-Robert, de Palau-solità i Plegamans, té per objectius estimular i fomentar la formació tècnica, humanística i cultural en estudis de nivell superior, a més de beneficiar, com ha estat el cas de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, amb ajuts econòmics i socials a persones majors de 65 anys.

 Imatges relacionades

  • Signatura conveni "Els Pepitus"

    Signatura conveni "Els Pepitus"