Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 22 de setembre

Un centenar de persones acudeixen a la sessió informativa sobre formació ocupacional

21 de desembre de 2012És el segon any que des del Servei de Desenvolupament i Ocupació (DESOC) de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans s’ofereixen les accions de formació ocupacional que realitza el Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (COPEVO). El passat 18 de desembre del 2012 va tenir lloc la sessió informativa a la que van acudir un centenar de persones interessades en aquesta formació, d’entre veïns del municipi i d’altres habitants de municipis de la comarca.

 

L’oferta formativa es situa dins la família professional d’administració i gestió i inclou 5 cursos. A l’igual que l’any anterior, hi ha curs  d’Anglès: Atenció al Client, de 220 hores de durada, per a persones que tinguin experiència i/o formació dins l’àmbit administratiu. Aquest curs començarà el dia 28 de desembre i podran participar 15 persones.

 

També hi ha una sèrie de 4 cursos que s’inicien al gener del 2013 que formen part del Certificat de Professionalitat Gestió comptable i Gestió administrativa per auditoria: Gestió Comptable i Fiscal, Auditoria, Ofimàtica i Pràctiques en empres i que en total té una durada de 650 hores. Les persones que realitzin aquests 4 cursos poden obtenir el Certificat de Professionalitat i aquelles que només realitzin algun dels cursos poden sol·licitar  una acreditació parcial i finalitzar el certificat en una altra convocatòria si els interessa.

 

Aquesta certificació acredita que la persona té els coneixements i les habilitats per desenvolupar l’ocupació, és vàlid en tot el territori espanyol i permet la convalidació de determinades matèries dintre de determinades especialitats de la Formació Professional inicial (Cicles de Formació Professional de Grau mig o superior). Per complir els requisits d’accés a aquests cursos cal disposar de Batxillerat o del nivell equivalent (principalment COU, FP 2 o haver superat una prova d’accés a Cicles de Grau Superior o a la Universitat). Les persones que no disposin de la formació requerida, poden optar a una prova de nivell que determina la possibilitat d’accedir o no.

 

Es tracta d’una formació prioritària per a persones en situació d’atur, subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministerio de empleo y Seguridad Social, per tal d’afavorir la qualificació professional i l’ocupabilitat de les persones treballadores.  Per a participar-hi, és imprescindible estar inscrit al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i complir els requisits d’accés.Imatges relacionades

  • Sessió informativa realitzada a la Sala Polivalent

    Sessió informativa realitzada a la Sala Polivalent

Enllaços relacionats