Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 14 de desembre

Tornen els talls a la Carrerada per reprendre la poda dels arbres del passeig

7 de gener de 2013El dimarts 8 de gener es reprenen les feines de poda dels arbres del passeig de la Carrerada i del carrer Sant Oleguer –una via és la prolongació de l’altra-. Per dur a terme aquests treballs és imprescindible realitzar talls de trànsit entre els dies 8 i 18, segons la previsió. Els talls de trànsit es realitzaran de 8.00h a 18.00h, de dilluns a divendres.

 

En una primera fase, es talla el trànsit en ambdós sentits de la marxa en el tram de la Carrerada i del carrer St. Oleguer comprès entre els carrers Camí de Can Pavana i Montjuïc. En la segona fase quedarà afectat un tram del carrer St. Oleguer, entre els carrers Montjuïc i Sagrera.

 

Aquests talls inutilitzaran el pont de la Carrerada per travessar la Riera de Caldes. Els desviaments dirigiran el trànsit cap al pont de Can Cladellas, com a via de comunicació entre el centre del municipi i bona part dels barris situats a l’altra banda de la riera. Malgrat això, es permetrà el pas de forma puntual i controlada del bus urbà i dels vehicles pesats que hagin d’accedir a les indústries de l’av. Navarra.

 

Abans de les festes de Nadal es van podar els arbres situats al tram del passeig de la Carrerada que travessa el centre del municipi, entre els carrers Camí Reial i Camí de Can Pavana. Aquests treballs van suposar també desviaments de trànsit.

 

El passeig de la Carrerada i el carrer de Sant Oleguer compten amb un arbrat format per plàtans monumentals, amb exemplars de molta antiguitat i de grans dimensions. Per això la poda requereix la intervenció de maquinària pesada i de grues, cosa que fa incompatible aquests treballs amb el trànsit de vehicles.Imatges relacionades

  • Treballs de poda al tram de la Carrerada que travessa el centre

    Treballs de poda al tram de la Carrerada que travessa el centre

Documentació adjunta