Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 19 de març

El divendres 1 de març es cobra la primera fracció de l’IBI

27 de febrer de 2013Aquest divendres, 1 de març, és el dia en què es fa efectiu el pagament de la 1a fracció de l’Impost de Béns Immobles Urbans (IBI). Aquesta fracció només es carrega a aquells propietaris que hagin domiciliat el pagament de l’impost mitjançant un compte bancari. La segona fracció es carregarà l’1 de juliol. La tercera, el 4 de novembre.

 

Els usuaris que no han domiciliat el pagament han de satisfer la quantitat que els hi pertoqui en un sol rebut. El període per satisfer la quantitat en aquest cas va del 2 de maig al 2 de juliol. En tots els casos és important fer efectius els pagaments en les dates o períodes indicats per evitar recàrrecs.

 

L’any passat va posposar-se el cobrament de la primera fracció de l’IBI als propietaris que havien domiciliat el pagamanet a causa de la pujada extraordinària d’aquest impost que va decretar el govern de l’Estat.

 

Es pot obtenir més informació sobre els tributs i taxes municipals a l’apartat ‘Calendari Fiscal’ del lloc web municipal (www.palauplegamans.cat). També es poden fer consultes a l’oficina que l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona té a Palau-solità i Plegamans. Es troba al carrer Josep Brunés, núm. 5, local 2. El seu número de telèfon és el 93.472.91.79. També s’hi pot contactar mitjançant l’adreça electrònica orgt.palau@diba.cat. Els números de telèfon generals d’atenció al contribuent de l’ORGT són el 93.202.98.01 i el 902.123.623.Imatges relacionades

  • Vista general de Palau-solità i Plegamans

    Vista general de Palau-solità i Plegamans