Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 20 d'agost

L'ampliació del CEIP Palau serà realitat el pròxim curs

30 de març de 2007La Generalitat licitarà en pocs dies les obres d'ampliació del CEIP Palau per a la construcció de tres noves aules de primària i espais comuns com aula d'informàtica i biblioteca, entre els més destacats. El projecte també inclou la reparació dels desperfectes detectats en l'equipament actual com la teulada i per evitar inundacions en espais com el gimnàs i el pati.

Aquesta informació va ser comunicada el divendres 30 de març per la Directora de Serveis Territorials d'Educació de la Generalitat al Vallès Occidental, Anna Riuró, durant una visita als centres escolars de Palau acompanyada de l'alcaldessa, Teresa Padrós, i la regidora d'Ensenyament, Carmen Cabeza. La Directora va garantir que dues d'aquestes tres aules noves per primària entraran en funcionament el pròxim setembre, fet que facilitarà que es pugui absorvir tota la possible demanda de places en el centre.

D'altra banda, la visita també va servir a l'Ajuntament per plantejar a la Directora de Serveis Territorials d'Educació de la Generalitat al Vallès Occidental la necessitat imperiosa de començar la redacció del projecte d'ampliació i rehabilitació del CEIP Josep Maria Folch i Torres. Aquest projecte ha de recollir la recuperació dels espais comuns que s'han perdut al llarg dels anys, com aules de música i informàtica o biblioteca. La voluntat de l'equip de govern tramesa a la responsable d'Educació del Vallès Occidental és poder disposar d'aquest projecte l'any que ve. D'aquesta manera, l'equip de govern haurà aconseguit posar al dia les necessitats existents en matèria d'ensenyament al municipi i fer una planificació acurada que inclou a mig termini la construcció d'un nou centre de primària i un nou IES.

Pel que fa a les obres en marxa, el CEIP Can Cladellas podrà tenir a ple rendiment el pròxim curs l'ampliació de la zona d'educació infantil atès que el ritme de les obres és òptim. La situació de l'ampliació de l'IES Ramon Casas i Carbó és similar i també es confia que de cara al pròxim curs es disposi de les set aules noves.

Imatge
La regidora d'Ensenyament, l'alcaldessa i la responsable territorial d'Ensenyament visitant l'escola Can Cladellas

Imatges relacionades

  • Obres a l'escola Can Cladellas

    Obres a l'escola Can Cladellas