Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 14 d'agost

L'Ajuntament inaugura l'Oficina de Serveis Ambientals

19 d'abril de 2007El dijous, 19 d'abril la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va inaugurar l'Oficina de Serveis Ambientals de l'Agenda 21. Aquest nou servei té per finalitat dinamitzar, coordinar i fer el seguiment de l'Agenda 21 local. Es tracta d'un espai obert a la ciutadania en general, i a totes aquelles entitats, centres educatius, comerços i empreses de Palau-solità i Plegamans que estiguin interessats en el medi ambient i la sostenibilitat. Un punt d'informació i assessorament sobre qüestions mediambientals, i sobre opcions per a contribuir a la millora de l'entorn i l'estalvi de recursos (aigua, energia, gestió de residus). Aquesta Oficina estarà oberta al públic tots els dijous de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores.

La inauguració va tenir lloc a la mateixa Oficina ubicada a l'Edifici de Serveis Tècnics de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans (Camí Reial, 149) i va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Teresa Padrós, i del regidor de Medi Ambient, Rafael Pérez. L'acte també va servir per obsequiar als assistents amb una reedició de la guia Jardins, Parcs i Places de Palau-solità i Plegamans, que recull i cataloga una cinquantena d'espais verds repartits pel municipi. La reedició de Jardins, Parcs i Places de Palau-solità i Plegamans amb la incorporació de les modificacions més substancials que han viscut aquests espais i la incorporació dels nous és una radiografia de la vila en l'àmbit mediambiental: Palau té gairebé 58 hectàrees de zona verda, el que signifiquen 42,5 metres quadrats per habitant, una de les ràtios d'espais verds urbans per habitant més alta de l'àrea metropolitana de Barcelona.

A més de la inauguració, l'Ajuntament també va inaugura el mateix dijous 19 d'abril l'exposició ‘La casa dels Negawats' sobre ecologia domèstica al pavelló municipal d'esports Maria Víctor fins el 24 d'abril.

Imatge
Un moment de la inauguració de l'Oficina Ambiental

Imatges relacionades

  • Logo de la nova Oficina de Serveis Ambientals

    Logo de la nova Oficina de Serveis Ambientals