Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de març

El caporal Rafael Reina rep un reconeixement en el Dia de les Esquadres

18 d'abril de 2013El caporal de la Policia Local Rafael Reina ha rebut un reconeixement per part del cos de Mossos d’Esquadra per la seva actuació el passat 2 de maig de 2012 quan hi va haver una explosió de gas al carrer Castell. A més del caporal de Palau-solità i Plegamans, també ha estat reconeguda la tasca que van desenvolupar els Mossos d’Esquadra que van intervenir aquell dia.

 

L’alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, ha explicat després de l’acte “que també cal destacar la implicació dels veïns que aquell dia van estar des del primer moment ajudant totes les persones afectades per l’explosió. Aquest reconeixement se’ls hi ha de fer extensiu”.

 

Per la seva banda, la Tinenta d’alcalde de Territori i Medi Ambient i regidora de Seguretat Ciutadana, Àngels Marcuello, destaca “la gran tasca que el dia de l’explosió van realitzar tots els agents de la Policia Local que estaven de servei per la seva ràpida actuació”. La regidora afegeix que “a més, durant el torn de tarda i també des de l’oficina de suport de la Policia Local es va realitzar una molt bona feina per atendre la ciutadania del municipi i, en especial, als veïns i veïnes de l’edifici afectat per l’explosió”.

El reconeixement es va fer durant el Dia de les Esquadres, celebrat el 17 d’abril a Castellar del Vallès, i on es va felicitar un total de 68 agents dels cossos de Mossos d’Esquadra i Policies Locals per les tasques realitzades al llarg de l’any 2012.

 

El Dia de les Esquadres és una jornada pública que es fa cada any per reconèixer els serveis més destacats dels agents dels Mossos d’Esquadra i d’altes cossos de seguretat. Enguany, a l’acte hi van assistir prop de 400 persones, entre elles, a més de l’Alcaldessa i la regidora, hi van participar l’inspector de la Policia Local, Xavier Virgili; el coordinador de Seguretat Ciutadana, Joan Gràcia; i el Sergent de la Policia Local, Ramon Martínez; a més del caporal Rafael Reina.

 Imatges relacionades

  • Teresa Padrós i Àngels Marcuello, amb comandaments de la Policia Local i el caporal que va rebre el reconeixement

    Teresa Padrós i Àngels Marcuello, amb comandaments de la Policia Local i el caporal que va rebre el reconeixement

Enllaços relacionats