Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 19 de febrer

Tall de trànsit al tram palauenc de la carretera de Sabadell a Granollers durant el matí del dijous 23

22 de maig de 2013Un tram situat a Palau-solità i Plegamans de la carretera C155 -que uneix les ciutats de Sabadell i Granollers, entre altres poblacions- restarà tallat al trànsit durant el matí de demà,  dijous 23 de maig. La previsió és que resti tallat de 10 a 12h del matí. El motiu que obliga a fer aquest tall és la reparació d’un pont.

 

El tram de la C155 que restarà tallat està comprès entre l’encreuament d’aquesta carretera amb el carrer Camí Reial –regulat per una rotonda situada a pocs metres del pont de la Riera de Caldes- i fins als desviaments que connecten la carretera C155 amb l’avinguda Catalunya de Palau-solità i Plegamans, via que anys enrere era l’únic traçat de la carretera C59.

 

El tall i els itineraris alternatius quedaran degudament senyalitzats. El trànsit que circula en sentit Granollers es desviarà mitjançant la rotonda esmentada envers el carrer Camí Reial i cap al centre de Palau-solità i Plegamans. Un cop hagin avançat uns metres a través del Camí Reial, els vehicles hauran de girar a la dreta per prendre el carrer Orfebreria fins arribar a l’av. Catalunya, a través de la qual podran enllaçar de nou amb la carretera C155. El trànsit que circuli en sentit Sabadell haurà de fer el mateix itinerari alternatiu però a la inversa.

 

La reparació obliga a tallar també el carrer Ronda Boada Vell, ja que és la via que passa per sota del pont esmentat, que permet l’encreuament d’aquest carrer amb la carretera C155 a dos nivells. Els vehicles que utilitzin aquesta segona via afectada també hauran de transitar pel carrer Camí Reial com a itinerari alternatiu. En aquest segon cas, el nombre de vehicles que es desviaran és molt inferior, ja que la Ronda Boada Vell és un carrer que només dóna servei al trànsit intern dels polígons industrials Riera de Caldes i Boada Nou.

 

Aquests treballs de reparació són necessaris per reparar els danys causats per un accident que va patir un camió el 28 de febrer, quan va xocar contra el pont afectat en passar-hi per sota, transitant pel carrer Ronda Boada Vell. Les obres les duen a terme els Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

 Imatges relacionades

  • El tram que es talla a la carretera C155 va de la rotonda que uneix aquesta via amb el Camí Reial i fins les connexions amb l'av. Catalunya

    El tram que es talla a la carretera C155 va de la rotonda que uneix aquesta via amb el Camí Reial i fins les connexions amb l'av. Catalunya

  • El pont que es repara va patir l'impacte d'un camió que hi transitava per sota, pel c. Ronda Boada Vell

    El pont que es repara va patir l'impacte d'un camió que hi transitava per sota, pel c. Ronda Boada Vell

  • Vista superior, des de la C155, del pont que es repara,

    Vista superior, des de la C155, del pont que es repara,

Documentació adjunta