Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

Edició especial de 'el Butlletí' dedicada a l'aprovació inicial del POUM

31 de maig de 2013'El Butlletí d'informació municipal de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans' dedica l'edició número 6, del mes de juny del 2013, a un monogràfic sobre l'aprovació inicial del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), esdevinguda al Ple extraordinari celebrat el 30 d'abril.

 

La revista es pot trobar en format paper als edificis municipals i a bona part dels comerços, bars i restaurants de la vila. També es pot consultar en línia, en format PDF. Es pot descarregar clicant en la documentació adjunta d'aquesta notícia o bé a l'apartat Actualitat del web municipal.

 

En aquest número s'explica què és un POUM, quin procés s'ha seguit per aprovar-lo i bona part dels aspectes fonamentals del mateix. En les pàgines centrals s'hi inclou la imatge del futur municipi que dibuixa el POUM. A més a més, es detallen els edificis, elements i paratges que queden recollits al Catàleg de Patrimoni del POUM, entre altres continguts.

 

L'aprovació inicial del POUM implica que aquest es troba en període d'exposició pública fins al 14 de setembre. Això significa que els ciutadans que ho desitgin poden presentar al·legacions, abans que finalitzi el termini d'exposició pública.

 

Es pot consultar el POUM íntegre al web municipal www.palauplegamans.cat. S'hi pot accedir a l'apartat en qüestió clicant l'enllaç adjunt a aquesta notícia. Per obtenir més informació o concertar una reunió per tractar aspectes vinculats al POUM cal adreçar-se al Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (pl. de la Vila, 1 / telèfon: 93.864.80.56).