Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 25 de setembre

Es consolida la fira Fora Estocs en aconseguir una afluència massiva de públic i bones vendes

3 de juny de 2013La novena edició de la fira comercial Fora Estocs va atreure un públic molt nombrós que es va acostar durant el diumenge 2 de juny a la Zona de Vianants del centre de Palau-solità i Plegamans. I és que els visitants no van voler perdre’s les interessants ofertes i promocions que els comerciants treuen al carrer per animar les vendes i buidar els seus estocs. Aquest any hi han participat 35 botigues, si bé el nombre de carpes era superior perquè diversos comerços van ocupar més d’una carpa per mostrar tots els seus productes en oferta. La fira Fora Estocs és una iniciativa que organitza l’Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans des de fa 9 anys.

 

“Ens hem de felicitar tots per aquest èxit”, destaca el regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Miquel Rovira. “L’afluència de públic ha estat molt important, i ens han arribat comentaris de comerciants força satisfets amb les vendes”, afegeix el regidor. A més, Rovira posa en relleu que és un fira que “atreu força gent d’altres municipis però a més s’està detectant que la gent de la vila cada cop acudeix més a les diverses festes i fires que es fan al poble en lloc d’anar-se’n a altres indrets”.

 

“Aquesta edició ha estat genial, molt millor que els darrers 4 ó 5 anys, tant pel que fa al públic com a les vendes”, afirma el president de l’Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans, Jordi Bachs. “La gent ja coneix el Fora Estocs, sap a què hi va i hi acudeix amb ganes de comprar”, afegeix Bachs. Per a l’Associació de Comerciants l’èxit rau en les interessants promocions però també en les activitats paral·leles que s’hi organitzen. Per exemple, aquest any es va sortejar un lot que incloïa productes de tots els comerços participants. A més a més s’hi va instal·lar una zona infantil on els més petits podien divertir-se mentre els seus familiars visitaven les parades.

 

Aquest divendres s’organitza una altra iniciativa de dinamització del comerç a la vila, el Happy Hour. És una jornada en què les botigues poden obrir fins a les 12 de la nit i en la qual tracten d’acostar-se més als clients “mitjançant experiències com música en directe, espectacles al carrer i altres atractius”, avança Bachs.Imatges relacionades

  • 130603 foraestocs01

    130603 foraestocs01

  • 130603 foraestocs02 sanzrovirapadros

    130603 foraestocs02 sanzrovirapadros

Enllaços relacionats