Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 16 de febrer

Sant Jordi estrena la nova plaça de Ca l'Estruch

24 d'abril de 2007La Diada de Sant Jordi a Palau-solità i Plegamans va servir per estrenar un nou espai públic, la plaça de Ca l'Estruch. La multitudinària festa de Sant Jordi va tenir com a nou escenari aquesta gran plaça ubicada al centre del poble, on abans s'ubicava l'antiga nau de la fàbrica Ca l'Estruch, i que té com a principal símbol d'identitat una gran porxada. Sota aquesta porxada, van passar al llarg de la Diada centenars de veïns i veïnes que van poder disfrutar d'un gran dia.
La nova plaça de Ca l'Estruch és un acollidor i cèntric espai públic idoni per a celebrar activitats cíviques com la Diada de Sant Jordi i proporciona un nou punt de centralitat al municipi. En aquest sentit, l'Ajuntament va aprofitar la Diada del llibre per presentar la publicació ‘Castell de Plegamans. 10 segles d'història. 5 anys de Mercat Medieval i Artesanal', editat amb motiu de la cinquena edició del Mercat Medieval i Artesanal i llibre amb clara vocació promocional de Palau que també es va oferir als visitants del Mercat Medieval i Artesanal.
D'altra banda, també per Sant Jordi, es van lliurar al Teatre de la Vila els premis Sant Jordi del concurs literari en diverses categories que organitza l'Ajuntament. L'acte va comptar amb l'espectacle ‘Màgia Poètica' del Mag Lari.

Imatge
La nova plaça de Ca l'Estruch acull la Fira de Sant Jordi

Imatges relacionades

  • Centenars de persones van passar per la fira de Sant Jordi

    Centenars de persones van passar per la fira de Sant Jordi