Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 de novembre

Els Serveis Socials de l’Ajuntament traslladen l’entrada principal de l’edifici al carrer Anselm Clavé

5 de juliol de 2013



Des d’aquest divendres 5 de juliol, els usuaris de Serveis Socials hauran d’accedir a l’edifici pel carrer Anselm Clavé número 11, just al costat del Teatre de la Vila. Amb aquesta modificació, l’edifici s’adapta a la normativa d’accessibilitat ja que, com explica l’alcaldessa Teresa Padrós, “fins ara s’accedia a l’edifici per la sortida d’emergència, i això s’ha modificat perquè els usuaris puguin entrar per la porta principal”.

 

Amb aquesta modificació, totes les persones usuàries de Serveis Socials, hauran d’accedir pel carrer Anselm Clavé durant l’horari d’atenció al públic, de les 9h del matí a les 14h del migdia. Tot i això, pel servei de psicologia que es realitza a la tarda es continuarà utilitzant l’entrada del carrer Cooperativa.

 

Els Serveis Tècnics de l’Ajuntament estan acabant d’enllestir els darrers detalls, com rotular l’entrada de l’edifici per identificar-lo més fàcilment i treure la senyal informativa que actualment encara hi ha al carrer Cooperativa, on fins ara hi havia l’entrada de l’edifici.

 

L’alcaldessa valora positivament el canvi “perquè les persones accedeixen per la porta principal. Fins ara, si arribava una persona amb cadira de rodes, no podia entrar amb l’espai suficient perquè no s’adaptava a la normativa d’accessibilitat, igual que ens passava amb l’edifici principal de l’Ajuntament, que s’accedia per la porta del darrera”.

 

Tanmateix la Regidora de l’Àrea d’Acció Social, Carmen Cabeza apunta, que “es garanteix d’aquesta manera la confidencialitat dels temes que els usuaris han d’exposar a les persones que fan la primera atenció”.

 

D’igual manera, el canvi d’ubicació intern del personal municipal també ha permès complir amb les mesures correctores que el Departament de Treball havia inventariat en inspeccions d’anys anteriors i que posaven de manifest les mancances que tenia l’espai ocupat per aquestes treballadores. “Des del primer dia en què es va constituir l’actual govern, vam iniciar les primeres passes per resoldre les incidències que les inspeccions havien assenyalat i aconseguir dur a terme aquest projecte i fer realitat el canvi i millora de les condicions de l’edifici. Aquest canvi finalment s’ha realitzat quan ha estat possible pressupostària i organitzativament” afegeix Cabeza.



Imatges relacionades

  • Entrada principal pel carrer Anselm Clavé, 11

    Entrada principal pel carrer Anselm Clavé, 11

  • Antiga entrada pel carrer Cooperativa

    Antiga entrada pel carrer Cooperativa