Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 19 de març

L’Ajuntament reprèn les actuacions de millora de la via pública del municipi

5 de juliol de 2013L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha reprès les actuacions de millora de la via pública del municipi després de l’aprovació de les subvencions de les Meses de Concertació per part de la Diputació de Barcelona. En aquest sentit, la regidora d’Espai Públic, Carme Sanz, destaca la voluntat de l’Ajuntament per mantenir en bones condicions la via pública del municipi, “però hem hagut d’esperar a iniciar els treballs quan les altres administracions ens han aprovat les subvencions sol·licitades”.

 

Entre les obres que s’han iniciat, hi ha la reparació de la vorera propera als pisos situats entre la Masia de Can Malla, el carrer de Dalt i l’avinguda Catalunya. Aquestes obres, començades el 4 de juliol, tenen un cost total de 4.149,09€.

 

Al llarg d’aquesta setmana també s’ha començat a treballar en la reparació del sobreeixidor del gual de Sant Roc. Aquest gual va ser malmès per un acte vandàlic que va afectar els tubs. Aquest sobreeixidor permet que, quan hi ha pluges molt fortes, es desguassi l'excedent d'aigua que no pot absorbir la canonada que dirigeix les aigües residuals cap a la depuradora. Aquests treballs, que actualment estan en marxa, tenen un cost total de 2.683,78€.

 

Per últim, durant aquesta setmana també s’està asfaltant un altre tram del carrer Creu de Baduell, un carrer que fa de límit entre els termes municipals de Lliçà d'Amunt i Palau-solità i Plegamans, al barri de Can Falguera. En aquest cas, el cost de l’actuació, d’un total de 10.665,95€, està assumida al 50% per cada ajuntament. El total de la superfície asfaltada és de 756 metres quadrats. En aquesta actuació, a més de l’asfaltat de la via, s’ha creat un nou embornal i i s'han renovat les tapes de serveis com el clavegueram i el subministrament d'aigua.Imatges relacionades

  • Asfaltat al carrer Creu de Baduell

    Asfaltat al carrer Creu de Baduell

  • Sobreeixidor del gual de Sant Roc

    Sobreeixidor del gual de Sant Roc